Обратно към категорията

МЪЖ ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ

   

МЪЖ ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В ЯМБОЛвидео
На 21 август към 12:05 ч. от тел 112, в полицията е получен сигнал, че  в град Ямбол на кръстовището на  ул.“Граф Игнатиев“  и "Обходен път Юг" е настъпило пътнотранспортно произшествие с пострадали. Пристигналите на място полицейски служители установили,  че автомобил «Тойота –Раф 4», управляван от 25-годишен мъж при движение в посока град Елхово  е ударил в областта на предна лява врата лек автомобил „Рено“, управляван от 68-годишен мъж. Екипи на ЦСМП са транспортирали водача на Реното и пътничка от другия автомобил в МБАЛ - Ямбол. По-късно в болницата мъжът е починал. Жената е прагледана и освободена.  На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. Причините за настъпилото пътнотранспортно произшествие са в процес на изясняване. По случая в РУ-Ямбол образувано досъдебно производство. 












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#6 ВЪЗМУТЕН 23.08.2019 08:40

Много жалко за човека,ами в нашия областен град май за нищо не се интересуват,защото ямболските управници не са потърпевши ако бяха пострадали тогава може би щяха да направят нещо по въпроса!

 

 

#5 Каргонлия 22.08.2019 09:01

Както каза Страхил, по-долу в коментарите, този град има спешна нужда от няколко кръгови и велоалеи! Особено на пътищата, които водят извън града. Аз лично се придвижвам с колело навсякъде, дори до ямболските села. Разбирам напълно шофьорите, че не им е приятно на околовръстен или междуградски път да има колоездачи, и не само там, а като цяло на пътното платно, но и за нас, които гледаме да поддържаме някаква форма и да не се застояваме, придвижвайки се с колелета, никой не е помислил. Срамота! Областен град без тези елементарни условия в XXI век! Затова ще бягат младите хора (дори и аз в това число) в други градове. И не само заради това, а заради цялата безотговорност на всяко ниво (културно, възпитателно, политическо, социално и най-вече финансово). Мир на праха на човека.


#4 8K VIDEO REG. FOR ALL DRIVER 21.08.2019 18:27

M.A.F.I.A.

 

 

#3 Страхил 21.08.2019 14:17

Нероне, в общината сега си разказват как са прекарали отпуската, а след това ще се занимават само с изборите. Най-много в някой промеждутък да спрат водата в "бетонираното" и да изморят малко риба.


#2 нерон 21.08.2019 13:56

Добре де колко още хора трябва да загинат за да проумеят празните глави в общината ,че ТРЯБВА кръгово на изхода за Елхово и на изхода за Сливен при Язаки ??????????

 

 

#1 Страхил 21.08.2019 13:55

За 10 години нито едно кръгово, при нужни поне 6. И нито метър велосипедна алея.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!