Получено на 29 Декември 2012 в 13:36 от Енергетик
РЕФЕРЕНДУМЪТ

Здравейте - много съм впечатлен от коментара на Иван Бедров, относно ситуацията с референдума. Искам просто да отбележа още нещичко...
Чудя се, защо да сме против изграждането на нова ЯЕЦ? Съгласен съм, че това е риск за България, за Румъния,...за света - зависи накъде ще духне вятъра, ако не дай си Боже, стане нещо.
И така... Нямам нищо против нашите уважавани съседи, но факт е че Турция има план да построи 3 АЕЦ за 5 години и вече умува за първата къде ще бъде/ вероятно близко до България/.Това го чух преди 3 дни по "Хоризонт". За тях това не е ли риск?! Там референдум има ли? Не съм чул...Ако някой е чул да каже...Франция колко АЕЦ има? За тях това не е ли риск!? АЕЦ - това е алтернативна енергийна независимост.Защо да бягаме от това?
Весели празници!
2 3


Коментирай в Радио 999


Енергетик | 14 Януари 2013 в 18:38


винаги ще има нужда от енергия


до "енергетика" | 01 Януари 2013 в 14:18


Ама няма кой да купи толкова енергия, драги! И в момента продаваме на всички съседи, това не са ти домати като не успееш да продеш тон-два да ги хвърлиш в дерете и да речеш "майната му"


Енергетик | 31 Декември 2012 в 11:47


Според мен трябва да заложим на инвестициите - колкото повече -толкова по добре.Най-вече за енергийна независимост.


Друг | 30 Декември 2012 в 19:15


Ние не бягаме от "това", защото ние СИ ИМАМЕ АЕЦ. И просто друг не ни трябва.


Някой | 30 Декември 2012 в 17:30


Смятам че ако започнем да строим АЕЦ ще отидат доста пари (въпреки че са изхарчени 2 млрд. на халост) които наистина са необходими в тези времена. Относно Турция, разбирам нуждата им тъй като Турция има 1 АЕЦ а е 60 милиона, докато България има 1 а е 6 милиона.Във Франция централите не са строени днес а преди 30на години че и повече, днес такива централи са много скъпи и с бавна възвращаемост на инвестициите и могат да си ги позволят държави с "мощни" икономики.Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама