Получено на 17 Юни 2013 в 20:39 от Никола Христов
Граждани на Ямбол, държавата гори а ние стоим пред телевизорите и гледаме сеир. Сега му е времето а площада му е мястото да покажем гражданска позиция и воля за промяна. Ако искате по-добър живот и да се радвате на децата си излизайте!
6 0


Коментирай в Радио 999


друг Пешо | 15 Юли 2013 в 11:23


Пешо, добре че не всички мислят като теб! Иначе тежко ни. 23 години си седим пред телевизорите и се спасяваме поединично. Управляващата мафия на това разчита. Само от един месец го подкара съвсем през просото. Ако сега нещо не се промени в нас самите, ТЕЖКО НИ. Аз повече не мога да стоя и да гледам как светът се променя, а аз да продължавам да си седя пред телевизора с чипс. Дошло е време хората да се погрижат за страната си. Ама вече не поединчно да се спасяват, ами всички заедно. То това не се търпи повече.


пешо | 20 Юни 2013 в 12:33


Никола тя държавата ни гори от 20 години ти сега ли се сети да излизаш, подир дъжд качелка. В момента и да падне правителството си оставаме на същия хал, затова е по добре да накараме правителството да върши работа.


9999 | 19 Юни 2013 в 09:07


Нека си гори държавата, ние в Ямбол сме доволни от всичко.Доволни сме от високите сметки за ток,доволни сме от това, че нямаме работа, доволни сме от това,че в града ни останаха само пенсионери,защото децата ни ,а и ние сме на път да се махнем от държавата, доволни сме от високите данъци които ни натресе честния ни кмет/ с 5 дела/ и неговата клика.За какво да излизаме на площада,по добре да си стоим пред телевизорите да се дивим на куража на хората от другите градове и да си броим стотинките за утрешния хляб.Най-ново от Публикувай с 999

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Националисти с призив "Помн...

Простак с куче! Да, простак...

Трябваше ли да стане инциде...

За липите ...

Кабел на детска площатка в ...

СРАМОТА! РЕМОНТАДЖИИТЕ НА Ц...

Реклама