Получено на 07 Юли 2013 в 16:28 от Иван Димитров
Докога улиците на Ямбол ще са зоологическа градина ?

От доста време из Ямбол обикалят конски каруци, управлявани главно от представителите на малцинствата, ромите. Каруцарите застрашават от една страна своя живот и от друга страна пречат на движението и създават предпоставки за катастрофи. Да не говорим за фекалиите по улиците на града! Никой не си прави труда нито в Общинския съвет, нито пък отговорният зам.кмет по транспорта (който между другото е и бивш шеф на полицията в Ямбол!) да забрани движението на каруците или поне да ги ограничи. Ямбол европейски град от 21 век ли е или е село в държава от третия свят?!", пита в писмото си нашият читател.
Между другото повечето от тези каруци дори не са регистрирани.
Аз не обвинявам полицията, защото служителите на реда не могат постоянно да конфискуват каруци и да пишат актове (които съответно циганите не плащат), а обвинявам община Ямбол, Общински съвет Ямбол и общинската администрация (тук включвам всички политически сили без значение на цвета), че не решават този ОЧЕВАДЕН проблем.
Но не е само това - из Ямбол (главно в крайните квартали) обикалят стада от крави, кози, овце, които необезпокоявано си пасат, а и пресичат натоварени улици. И отново тук НИКОЙ не желае да се решава проблемът. В жилищни квартали това създават предпоставки за зарази (малки деца си играят из тревните площи, а хора вървят из тях).
Да не говорим за абсолютната незаинтересованост от здравната инспекция! А въпроса кой по дяволите позволява да се извършва паша на тези животни в жилищни райони, едва ли има отговор.
Надявам се радио 999 да потърсите отговорност от нашите управници , които са там за да решават проблемите ни, а не само да ни обещават решения преди избори.
Искаме да живеем в нормален град, а не около нас да се движат каруци, да се яздят коне и да се водят животни на паша - гледки достойни за преди 2 века!
6 0


Коментирай в Радио 999


ганчо | 11 Юли 2013 в 10:41


има си хора органи структури които блеят гаргите в офисите си а бездомните кучета си обикалят центъра на глутници


аз | 08 Юли 2013 в 16:42


За съжаление стадата от крави са си тук от години...поне десетина. Даже и свободно пасящи коне се появяват от време на време. Поне в "Зл.рог", около ГПЧЕ.Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама