Публикувай с Радио 999Публикацията е видяна: 3422


Получено на 11 Юли 2013 в 08:45 от ВИЛТОН


Здравейте !
Като медия даваща отговори на наши въпроси ще Ви помоля да направите проучване и информирате хората какво става!
Става въпрос за бъдещето на търговска верига "Вилтон", гр. Ямбол. Носят се слухове, че двамата братя са се скарали и ще се закрива дейността на изградената търговска мрежа. Може би не е и слух, защото спряха да се зареждат хляб и мляко, а и след ревизията взеха да се изпразват цели щандове. Чува се дори, че на мястото на Вилтоните ще се правят Кауфланди, Лидали и т.н.Благодаря Ви предварително за Вашето журналистическо разследване.

§§§
Отговор от ЕКИП 999 - 11 юли 2013 в 18:32:
Здравейте,
От собствени източници радио 999 научи, че „има небалансирани стокови наличности в обектите на „Вилтон“. Разпоредено е те да се зареждат само със стоки от първа необходимост, до възстановяване на балансирани наличности. Има управленски противоречия между съдружниците, но те, според нашия източник, са разрешими и конфликтът ще бъде отстранен до няколко седмици, в рамките на не повече от месец. Всичко зависи от изразената воля от страна и на двамата съдружници“, бе уточнено в получената в 999 информация.
Искрено се надаваме, че "Вилтон" ще продължи да ни поднася качествени стоки на достъпни цени и че всички ние, ямболските потребители, ще продължим да пазаруваме в ямболската търговска верига с това име!


7 3


Коментари


lubka981 | 26 Август 2014 в 13:40


Действителните собственици на "ВИЛТОН" са двама- Петър и Павел Додови. Фирмата никога не е имала други собственици освен тях двамата. Спрете да си измисляте.


Mirka896 | 26 Август 2014 в 13:39


Верига магазини "ВИЛТОН" не е имала за цел и не е искала никога да спира дейността си. Магазините ще продължават да се разрастват и няма да спират дейността си по никакъв повод. Всички тези неща бяха слухове.


симеон | 15 Юли 2013 в 16:44


Сериозно се говори, че действителният собственик на веригата "Вилтон" е Любен Корнезов.


Аз | 11 Юли 2013 в 23:07


Да, ама стоките от първа необходимост и днес липсваха. А и другите попривършват май вече... Дано не са необратими нещата, наистина. Аз не искам да пазарувам от чуждоземските вериги и да наливам парите си там. Още повече, че са малко местните производители по техните щандове.


ВИЛТОН | 11 Юли 2013 в 19:24


Благодаря за бързата реакция ! Продължавайте да информирате все така всички нас ! Дано "Вилтон" и други вериги конкурират успешно другите вериги ...


Русев | 11 Юли 2013 в 18:29


Вилтон са отлична верига и са сериозен конкурент на чуждите вериги. Няма да се учудя ако чуждите вериги им правят мръсотийки да ги скарат.
Каква е цената на националното предателство? Демократично ли е нито една партия да не се допита до гражданите за...?!

вижте още

Най-ново от Публикувай с 999

Тъмната страна на Ямбол Изпращам ви снимки от няколко я...

Докога служителите на градския транспорт ще возят потен...

Здравейте. Попаднах на една новина която още веднъж пок...

Реклама