Получено на 30 Август 2013 в 15:22 от г-н Стойчев
КРАЯ на Българския народ

Отделът на ЦРУ за стратегически анализи за развитието на Източна Европа публикува на своята интернет страница следния интересен доклад за състоянието на България към 2050г.:

Доклад
относно перспективите за развитие и състоянието
на Република България към 2050г.

Нашите проучвания, направени въз основата на очакваното демографско развитие на региона и с отчитане на народопсихологията и интелектуалния потенциал на българския народ към момента, сочат следния вероятен сценарий за състоянието на страната към 2050г.

Населението ще бъде съсредоточено почти изцяло в няколко основни града: Северна България – Видин, Търново, Русе, Свищов, Варна и Разград; Южна България – София, Стара Загора, Пловдив, Кърджали и Бургас.

Населението на страната ще бъде около 6,5 милиона души, от тях 3,5 милиона българи, 2 милиона роми и 1 милион с турско самосъзнание. Градовете Разград и Кърджали ще имат полуавтономен статут и ще приютяват около 60% от жителите с турско самосъзнание. В София ще живеят около 2,5 милиона българи, а останалите 1 милион ще бъдат разпръснати по гореизброените градове. Селата и по-малките градове ще опустеят напълно вследствие липса на перспектива и условия за нормален живот. Те ще се превърнат в гета, в които ще се самонастаняват номадстващи ромски племена, които ще представляват реална заплаха за мира и спокойствието на страната.

Тези племена периодично ще нападат големите градове с цел ограбване и прехрана. Всякакви опити за за решаване на проблема с войнствените ромски племена, спъващи развитието на нацията, ще бъдат пресичани от Българския Хелзинкски комитет под предлог етническа дискриминация.
Пътуването между отделните градове ще става само с военизирани конвои. Всички българи, мъже и жени, ще преминават задължително военно обучение (по подобие на Израелската армия) и ще отбиват наборна военна служба. Техническият потенциал на страната ще бъде сведен до нулата, като ще се разчита на инженери, внесени от азиатските страни, чиито кадри – образовани и с интелектуален капацитет над средния – ще емигрират у нас или в Западна Европа.

Богатството на нацията ще е съсредоточено в един процент от населението, което ще живее в силно охранявана зона в полите на Витоша. България ще бъде отново диктатура, опитваща се да изглежда като президентска република. Земеделието ще бъде напълно унищожено и ще се разчита на внос на храни и хуманитарни помощи. Туризмът ще се развива като екстремен спорт по оцеляване, като ще бъдат изградени силно охранявани лагери на отделни места като Банско, Пампорово и по крайбрежието. България ще отпадне от Европейския съюз още през 2030 г. Българите ще получат забрана да пътуват извън страната под страх от смъртно наказание. В по-дългосрочен план, възможен е военен конфликт на Балканите и разпокъсване на България към 2060г.

Спасението на страната е възможно само ако до 2020г. се вземат мерки за повишаване на раждаемостта сред българите с българско самосъзнание, направят се основни преобразувания и стратегия за развитие на образованието и науката и се гарантира неприкосновеността на частната собственост и достойното съществуване на населението.

В интерес на оцеляването на държавата и нацията е ромите да живеят в специални зони, подобни на индианските резервати, като не се допуска да се разраства техният паразитизъм, но всеки, който иска да се интегрира, да получава образование субсидирано от държавата. Нацията не трябва да издържа елементи, които по никакъв начин не спомагат за развитието на страната и които претендират, че някой е длъжен да се грижи за тях, защото не притежават и не желаят да придобият никакви знания и умения, даващи им шанс да изкарват сами прехраната си чрез трудова дейност. Всяка държава, която принуждава способната част от населението си да работи за благото на неспособната част, е обречена на упадък и изчезване от картата на света.

Източник: neverojatno.wordpress.com
7 0


Коментирай в Радио 999


дядо | 01 Септември 2013 в 18:24


Ако това е вярно доклада не е интересен а направо стряскаш. за това трябва да протестираме а не за оставката на някой си Орешарски.


цитат | 01 Септември 2013 в 15:27


Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става, когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи. Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във „Веро”, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата. Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаден, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално. Същество с генно увредена същност. Циганите са обявили война на реда и закона, на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че тези добродетели са обречени. Индикатор, че една общност се разпада. Циганина е наказание за слабите и лековерните. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.


цитат | 01 Септември 2013 в 15:26


Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става, когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи. Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във „Веро”, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата. Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаден, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално. Същество с генно увредена същност. Циганите са обявили война на реда и закона, на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че тези добродетели са обречени. Индикатор, че една общност се разпада. Циганина е наказание за слабите и лековерните. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама