Получено на 22 Октомври 2013 в 18:12 от Група граждани от Ямбол
Здравейте, пиша Ви крайно възмутен от това, което се случва в Синята зона на Ямбол. Всички от нашия блок си платихме чинно годишен абонамент по 50 лв. за ползване на паркоместа пред жилищната сграда, попадаща в Зоната. Признавам, че в началото наред с отричането на платеното паркиране в ЦГЧ на Ямбол, все пак бяхме и до известна степен удовлетворени от факта, че най-после ще можем да паркираме пред дома си без проблеми. Но ето че вече втори месец в делничните дни пред блока ни продължава да има много паркирани автомобили и те, забележете, са БЕЗ стикери, т.е. ползват местата безплатно, а ние, които сме си платили, трябва да спираме в отдалечени улички! Оказа се, че песимистичните очаквания на всички нас се оправдаха – въвеждането на Синята зона в Ямбол е недогледано, изобилства от неясноти и ощетява живеещите в нейните граници. Вместо да се въведе ред, сега настана още по-голям хаос. И плащаме за ТОВА!

Предоставяме Ви и снимки и дано след нашия сигнал, да се самосезират съответните общински служби и да се предостави услугата, за която всички сме си заплатили.
От снимките се вижда и в какво окаяно състояние е улицата, която при всеки дъжд се наводнява. А нали парите ни се събираха с обещанието, че с тях ще се ремонтира инфраструктурата първо в синята зона?!
0 0


Коментирай в Радио 999Най-ново от Публикувай с 999

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Националисти с призив "Помн...

Простак с куче! Да, простак...

Трябваше ли да стане инциде...

За липите ...

Кабел на детска площатка в ...

СРАМОТА! РЕМОНТАДЖИИТЕ НА Ц...

Реклама