Получено на 19 Март 2014 в 04:15 от инж.Иван Дунчев
Да посрещнем Пролетта и Пролетното равноденствие на Зайчи връх!

Народна Астрономическа Обсерватория и Планетариум- Ямбол съобщава в сайта си,че организира посрещане на астрономическата пролет на 21.03.2014г.от Тракийското светилище на Зайчи връх над Кабиле.
Изгревът на Слънцето на 21.03 за района на Ямбол е в 6.15ч. Тръгване от минералната баня до градинския мост в 5.15 със собствен транспорт.
На место разпределяме дошлите без превоз по колите.

Любители и поклоници на Природата и сакралната енергетика предлагаме на съгражданите си заедно да посрещнем Изгрева на Слънцето в този сакрален и специален в енергийно и духовно отношение Първопролетен ден,когато първите финни и нежни медно-златни изгревни лъчи на Слънцето вършат чудеса на животворно целебно въздействие,активиране на закърнели феноменни способности и информационно и духовно просветление и въздигане на човека,приемащ Слънчевата благодат на това Първосвещено Лунно-
Слънчево светилище на нашите Деди-създателите на първата и най-велика човешка цивилизация на човечеството-ТРАКИЙСКАТА,разселила Тракийските племена навред по света,водени от Духовните си водачи и Посветени-Българите,и създали така всички човешки цивилизации на Земята!
Елате заедно да трансформираме и мултиплицираме сакралната енергия на Слънцето и Светилището в благословение за децата,родителите и семействата ни,за близките ни,пръснати по чуждите страни,за града ни и бъдещето на България!

Носете си камерите и фотоапаратите за да заснемем сакралния пролетен ритуал и заредим и минираме Нета с нашите впечатления и преживявания от сърцето на Великата Тракийска цивилизация,която по неотменими прорицания в скоро време ще възстанови мощта и величието си с главни действащи лица всички нас-потомците на Световните цивилизатори!

За вашето просвещение за случая ви предлагаме нашата статия
СВЕЩЕНИТЕ ТАЙНИ НА СЛЪНЧЕВИТЕ И ЛУННИ БЪЛГАРИ
http://bezistena.blog.bg/history/2013/06/20/sveshtenite-taini-na-slynchevite-i-lunni-bylgari.1122329

Налейте си предварително шише с вода от осем-струйната чешма в центъра на Кабиле,която ще трансформираме в СВЕТЕНА ВОДА с удивителни свойства по метода на световно известният Японски учен проф.Масару Емото

НОСЕТЕ СИ МАРТЕНИЦИ ЗА ДАРЯВАНЕ НА СВЕТИЛИЩНИТЕ ДРЪВЧЕТА,
а ние ви даряваме с тайната на Мартеницата и нейните персонажи ПИЖО и ПЕНДА от нашия постинг:

"Разсекретяване тайната на МАРТЕНИЦАТА-част1.Фалшивите документи за азиатския произход на Българите".
http://bezistena.blog.bg/history/2014/03/08/razsekretiavane-tainata-na-martenicata- chast1-falshivite-dok.1245993


За информация на заетите през деня мероприятието приключваме към 7 часа,на връщане посещаваме манастира в с.Кабиле и запалваме свещички за съкровените си нужди и мечти.
1 0


Коментирай в Радио 999Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама