Получено на 15 Юли 2014 в 20:48 от Димитър Иванов
Как се паркира в центъра на Ямбол ?
Изпращам ви снимка на нещо, което ме възмути много !
Двама шофьори преид дни си бяха паркирали колите на места отредени за инвалиди (това е ежедневно явление в Ямбол, и при все че имаше свободни места напаркинга зад Пощата). Аз лично до сега нито съм чул нито видял КАТ Ямбол да глобява подобни абсолютни идиоти (освен да стоят и да проверяват преминаващите коли КАТ Ямбол НЕ прави хайки за неправилно паркирали коли).
Та въпросните двама "инвалиди" с два лускозни автомобила с регистрационни номера У 7771 АМ и У 2880 АH залсужават най-малкото публичното си порицание и смятам ,че е редно поне да обявите регистационните им номера в ефир (за което не само аз и вероятно доста хора ще ви бъдат благодарни).
Това най-малкото не е морално да завземаш места за хора в неравностойно положеие, а докато за такива водачи няма наказания те ще го правят и докато ние като общество и граждани се правим ,че не ги забелязваме това ще продължава !
Димитър Иванов
2 0


Коментирай в Радио 999


КИКИ | 31 Юли 2014 в 11:55


ПОЗДРАВЛЕНИЯ


ямболия | 26 Юли 2014 в 12:02


За жалост хора като тия двамата с коли за 10 хилки и панелки за 20 се мислят за голяма работа.Комплексари, живеещи в заблуда...Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама