Получено на 06 Август 2012 в 09:17 от Петър Петров
Здравейте.
Чудя се от няколко години кога най-накрая някой ще махне новогодишната украса, която кротко си стои на стълбовете. Става въпрос за снежанките (светещите лампички) на Крайречния булевард.
Или може би от общината нарочно ги държат, за да може в тази жега като ги гледаме да ни става хладно?!
4 0


Коментирай в Радио 999


Ричи | 07 Август 2012 в 10:33


Ей Stiv, хората казват, че Господ е в детайлите! Ти ни съветваш да не гледаме дребните неща. За теб са дребни неща като например че в един милионен проект за парковете сухите дървета си останаха в него заедно с ръждясалите пилони на поливната система, че на Боровец централната пешеходна алея остана неасфалтирана а разбита, в момента в тази жега не поливат зелените площи по центъра и всичко съхне, продават златни имоти на морето и по центъра собственост на общината, стадиона е потънал в треви и е без паркинг, до стадиона направиха хубав спортен комплекс но без паркинг и колите са в прахоляка, входа на града откъм Червен байр и Калчево е потънал в треви и трънаци има и още ... Не само червените другари имат очи и за дребните неща. И позитивното се вижда от хората и както виждам в този сай те поздравяват кмета за добрите намерения. Между другата нека те питам знаеш ли колко струва на общината ремонта на тоалетните на голямата зала на общината? Но това са дребни неща за какво да говорим за някакви си десетки хиляди левове!


Stiv | 06 Август 2012 в 15:18


й хора, не търсете дребното заяждане е вижте какво хубаво се случва в града.Най-накрая ще има живот и за така наречената нова болница.Това не Ви ли прави впечатление.Стига заяждане на дребно.Питайте какво се случва в Ямбол, с какво още ново могат да зарадват града управляващите го.Питайте за новата болница за подробности,кога ще се случи кой помогна да се случи, как ще се случи.Питайте дали се знае нещо ново около спортно зала "Диана" има ли някакви очаквания и около нея.Питайте за центъра на град Ямбол какво ще се прави има ли някакво виждане вече.Ето такива позитивни неща питайте.


Славка | 06 Август 2012 в 09:34


Охоххо Петров туй да ти е дерта!Направено било за спестяване на пари.Щото много им дреме за парите...Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама