Получено на 06 Август 2012 в 17:12 от Stiv
Хора, не търсете дребното заяждане е вижте какво хубаво се случва в града.Най-накрая ще има живот и за така наречената нова болница.Това не Ви ли прави впечатление.Стига заяждане на дребно.Питайте какво се случва в Ямбол, с какво още ново могат да зарадват града управляващите го.Питайте за новата болница за подробности,кога ще се случи кой помогна да се случи, как ще се случи.Питайте дали се знае нещо ново около спортно зала "Диана" има ли някакви очаквания и около нея.Питайте за центъра на град Ямбол какво ще се прави има ли някакво виждане вече.Питайте какво става с проекта за воден цикъл на града, с канализацията на кв.Каргона и с пречиствателната станция.Питайте докъде е достигнало решаването на проблема със сметището на гр.Ямбол.Ето такива позитивни неща питайте.А дребното заяждане оставете на партиините другари с червени книжки.

7 3


Коментирай в Радио 999


ана | 08 Август 2012 в 18:21


На мен Стив ми звучи като някой от пиарите на общината. Понеже не им изнася да дават обяснения за нередностите, с които е бъкана работата на администрацията, ни сочат към светлото бъдеще. Да, щяло да стане и щяла да е ОК цялата работа в нашия градец. Ами гаранция, че няма да я свършите както с парка?? Всички сме оптимисти по природа, ама и много ни лъгаха, че вече омаляхме.


гинка | 08 Август 2012 в 10:48


стиви мълчи отправил взор към големите проекти към големите пари дребните работи не го интересуват там има само разходи пари му дайте на стиви не акъл


ваташки | 07 Август 2012 в 11:45


Пиарите на общината са пълен провал, заради този който им казва какво да говорят! Никаква комуникация с жителите на Ямбол нямате.


Ричи | 07 Август 2012 в 10:43


Ей Stiv, хората казват, че Господ е в детайлите! Ти ни съветваш да не гледаме дребните неща. За теб са дребни неща като например че в един милионен проект за парковете сухите дървета си останаха в него заедно с ръждясалите пилони на поливната система, че на Боровец централната пешеходна алея остана неасфалтирана а разбита, в момента в тази жега не поливат зелените площи по центъра и всичко съхне, продават златни имоти на морето и по центъра собственост на общината, стадиона е потънал в треви и е без паркинг, до стадиона направиха хубав спортен комплекс но без паркинг и колите са в прахоляка, входа на града откъм Червен байр и Калчево е потънал в треви и трънаци има и още ... Не само червените другари имат очи и за дребните неща. И позитивното се вижда от хората и както виждам в този сай те поздравяват кмета за добрите намерения. Между другата нека те питам знаеш ли колко струва на общината ремонта на тоалетните на голямата зала на общината? Но това са дребни неща за какво да говорим за някакви си десетки хиляди левове!


стиванка | 07 Август 2012 в 09:33


Ами тогава те питам за всички тези въпроси, които сам си поставил? Разкрий ни подробностите.Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама