Получено на 15 Април 2016 в 21:10 от Мартин Георгиев
Бягайте далече от Виваком! Няма такива измамници, никога не съм писал за абсурдите, с които се сблъсквам, но тяхната наглост минава всякакви граници. Накратко: чакам с нетърпение да ми приключи договора за ползване на интернет и IPTV.От около месец и на мен ми прекъсва постоянно сигнала, съответно програмата и интернета,загубих много време и нерви в празни разговори на тел.123 с представители на техническа подръжка,идва екип и на адреса,резултата е нулев. Ходих до офиса им в Ямбол – пак нищо!

Писах жалби до Виваком,на база на които искам да си прекратя предсрочно договора,без да ми начисляват неустойки,позовах се на Общите условия към договора,в текстове,посочващи задълженията им като търговец,които те очевидно не спазват. Плащам за некачествен продукт и заради мудността и безхаберието им търпя загуби. Понастоящем изчаквам писмените им отговори и ще уведомя и поискам съдействие и от КЗП.

Наясно съм,че едва ли ще се случи това,което искам (да прекъсна всякакви взаимоотношения с тях без да заплащам неустойки),но поне ще пробвам.Ако не ,чинно ще си изчакам края на договора и ще влязат в черния ми списък.За съжаление всеки си прави,каквото си иска и никой не носи отговорност за действията си.Така че ,ако някой се двоуми дали да избере Виваком ,искрено го съветвам да НЕ го прави,Бягайте далече от Виваком! И винаги четете дребните букви под догорорите, които подписвате!
14 4


Коментирай в Радио 999


сашко | 10 Август 2016 в 23:32


Като си голям ербаб, защо не си прекратиш договора с неустойките и да спреш да трупаш загуби?Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама