Публикувай с Радио 999Публикацията е видяна: 1657


Получено на 15 Април 2016 в 21:10 от Мартин Георгиев


Бягайте далече от Виваком! Няма такива измамници, никога не съм писал за абсурдите, с които се сблъсквам, но тяхната наглост минава всякакви граници. Накратко: чакам с нетърпение да ми приключи договора за ползване на интернет и IPTV.От около месец и на мен ми прекъсва постоянно сигнала, съответно програмата и интернета,загубих много време и нерви в празни разговори на тел.123 с представители на техническа подръжка,идва екип и на адреса,резултата е нулев. Ходих до офиса им в Ямбол – пак нищо!

Писах жалби до Виваком,на база на които искам да си прекратя предсрочно договора,без да ми начисляват неустойки,позовах се на Общите условия към договора,в текстове,посочващи задълженията им като търговец,които те очевидно не спазват. Плащам за некачествен продукт и заради мудността и безхаберието им търпя загуби. Понастоящем изчаквам писмените им отговори и ще уведомя и поискам съдействие и от КЗП.

Наясно съм,че едва ли ще се случи това,което искам (да прекъсна всякакви взаимоотношения с тях без да заплащам неустойки),но поне ще пробвам.Ако не ,чинно ще си изчакам края на договора и ще влязат в черния ми списък.За съжаление всеки си прави,каквото си иска и никой не носи отговорност за действията си.Така че ,ако някой се двоуми дали да избере Виваком ,искрено го съветвам да НЕ го прави,Бягайте далече от Виваком! И винаги четете дребните букви под догорорите, които подписвате!


14 4


Коментари


сашко | 10 Август 2016 в 23:32


Като си голям ербаб, защо не си прекратиш договора с неустойките и да спреш да трупаш загуби?
Каква е цената на националното предателство? Демократично ли е нито една партия да не се допита до гражданите за...?!

вижте още

Най-ново от Публикувай с 999

Тъмната страна на Ямбол Изпращам ви снимки от няколко я...

Докога служителите на градския транспорт ще возят потен...

Здравейте. Попаднах на една новина която още веднъж пок...

Реклама