Получено на 28 Август 2016 в 12:56 от Ирина Колева
(с добавен отговор от 999)
Отвратителна миризма на лук се носеше в Ямбол снощи. Искате да се удушим ли – при тези жеги навън не е много приятно да се спи при плътно затворени прозорци?? Почвам да си мисля, че хората работещи в институциите са масово със запушени носове и не усещат нищо. Или може би така е по-лесно? Миришене толкова силно, че чак ми дразнеше на очите. Доколкото знам, смрадта идва от района на промишнената зона в Ямбол.

Преди известно време „Папас олио“ ни обгазвяаше, после някакви земеделци, който ториха в Кукорево побъркаха с неприятни аромати живущите в Графа, Аврена и т.н. Сега явно има нова фирма терорист на пазара, която развива миризлива дейност в почивните дни след 12 часа, разчитайки че сутрин сме се наспали и забравили всичко. Съветвам всички ямболлии да си вземат маски или противогази, за да се подготвени за подобни мизирливи атаки.

И ако Сливен е града на 100-те войводи, Ямбол се очератава да бъде града на 100-те аромата. Поне докато отговорните лица не се събудят, а може би на тях не им пречи, защото си почиват някъде и не усещат нищо.


Радио 999:
Изпратихме запитване до Община Ямбол.
Обещаха ни да направят проверка по подадения от Вас сигнал.
В същия ден имахме още няколко питания по същия проблем от други слушатели/читатели на 999.
Благодарим Ви за публикацията!
6 1


Коментирай в Радио 999


зл рог | 31 Август 2016 в 16:11


вонята е ужасна, почти ежеднение.незнам за други квартали но в златен рог е просто нетърпимаНай-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама