Получено на 26 Януари 2017 в 14:29 от rum
"Венерически коктейл"-жаргон на МВР, НАП и други контролни органи при масови проверки на "непослушни"


Когато човек си позволява да мисли различно, но не в "правилната" посока могат да организират да случват разни нещта с него, с дейността му, с роднините му, за една седмица например му се изреждат всевъзможни проверки от МВР, НАП, Инспекция по труда, Пожарна и др.подобни. Това, администрацията в различните контролни ведомства нарича "ВЕНЕРИЧЕСКИ КОКТЕЙЛ".
Ако изразиш свободно мнението си, но то се различава от това на Политическите ШЕФОВЕ - те се опитват да те смачкат.
Този "Коктейл" ни го забъркват депутати, министри, кметове, директори на администрации, които могат да се определят като "силните на деня" .

Съставките обикновено се обединяват на прага на избори, (но не винаги) , които вероятно се превръщат в поредното голямо престъпление към народа.

НАП и НОИ – използват се за натиск върху бизнеса, Инспекция по Труда , НАП , Пожарната и всевъзможни проверки и ревизии, са подложени хиляди работодатели, които „не играят“ за властимащите» разказват данъкоплатци.

МВР – Чрез МВР се „удрят“ бачкаторите. Това са хората, които правят кампанията на опонентите по места. Пускат се ежедневни сигнали срещу тези хора и следва постоянен тормоз, привикване за обяснения, повторни сведения и т.н. Целта е този човек физически да бъде откъснат от дейността си, както и психически да бъде смачкан. Упражнението е ефикасно, макар и не при всеки.

Съд - Активират се досъдебни производства и прокурорски проверки срещу представители на опонентите.
В прокуратурата има хиляди сигнали , които стоят „на трупчета“ и се активират в удобен момент. Разбира се , в най – масовият случай те не се активират , а се ползват за шантаж и сме виждали как хора сменят позицията или политическата си ориентация изненадващо и необяснимо.

ДАНС – Това е вече „висшата лига“. Службата осигурява информация, чрез следене и СРС-та за всички считани за „врагове“. Точно това е термина – „враг“ . Работи се професионално и последователно, резултата е – най различни компромати срещу враговете, „случайно“ попадащи в удобните медии.

България се е превърнала във фирма..
Изборите са се превърнали в бизнес.
В престъпен бизнес.
В едно огромно престъпление.
И единствената им цел е да легитимират властта на някой хора.

А българите отдавна нищо не избират. Те само плащат, за тези съставки от коктейла, които трябва да преглътнат.

Всяка промяна в механизма на ограбване на българските граждани е нежелана. Всяка партия има определен период на действие, през което време лидерите й трябва да станат милионери. Ако сега пропуснат момента, в следващите 200 години те ще са като обикновените хора . Това те няма да допуснат. Затова никакви реформи, никакво подобрение на положението, никакъв жизнен стандарт за гражданите, нищо, което да ни доближи до белите държави. Това не е задача на управляващите .
Цяло чудо е, че още не са се сетили да вкарат репресивния апарат в действие, в което ще ни бият открито, ще убиват. Защото завършеният цикъл на криминализация на управляващите ни включва като последен етап именно убийствата и репресиите на недоволните - досущ като в Латинска Америка.
1 0


Коментирай в Радио 999Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама