Получено на 27 Януари 2017 в 14:25 от фен
Ямболската болница иска да точи Здравната каса. Казвам го като поредния потърпевш. Аз и жена ми сме младо семейство с едно дете, живеем в град Ямбол. Следя сигналите, които граждани подават към вас за неуредиците в Ямболската болница и искам да споделя и за моите проблеми. Преди един месец откриха миома на жена ми и започна кошмарът за нас. Един лекар, втори лекар, трети, четвърти...съответно различни мнения. В МБАЛ Ямбол решиха, че трябвало операция, за която здраваната каса дава 2500 лева, а реално се оказа напълно излишна. Не според мнението на многото лекари в Ямбол, а според лекар от София.
Задавам въпроса - защо излишно искаха да я оперират в Ямбол, някой ги кара да го правят или те искат да приберат едни пари от държавата от една страна и да осакатят жена ми от друга!
Не знам как да нарека всичко това, явно здравето е станало търговия. После се чудят защо има агресия. Има да, защото някой умишлено я създава. Всичко вече се прави за ПАРИ. Как да имаме доверие на лекарите? Мога да дам много примери, но нека всеки сам да си направи изводите.
7 0


Коментирай в Радио 999


Динка Добрева | 01 Февруари 2017 в 09:55


Уважаеми господине Здравето ни отдавна е търговия....още от момента в който всички лекари се превърнаха в ЕТ или ЕООД-та.ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ЗДРАВНАТА НИ РЕФОРМА".АЗ СЪЩО СЪМ ПОТЪРПЕВША.През 1996г. ми откриха киста на яйчника непосредствено бях приета уж по спешност в АГ отд. Тогава д-р Мантарева изнуди майка ми да и донесе 250лв. и докато парите не и бяха дадени не ме вкараха в операционната макар,че при мен едната от кистите се беше пукнала и корема ми се наливаше с течност.През 2003г. КОШМАРА СЕ ПОВТОРИ.Отново киста само,че на другия яйчник ,но този път кистите бяха 6.Същата лекарка повтори епизода на изнудване като сумата този път беше 300лв.Само,че този път "боба" и се оказа много грешен.Тъй като съм алергична към упойки и медикаменти изпаднах в АЛЕРГИЧЕН ШОК.Тогава майка ми е казала на д-р Мантарева,че ако се случи нещо с мен ще предаде гласност на всичко през,което е минала и ще се постарае да я направи известна, тя се е уплашила и е закупила от парите и дадени на ръка антибиотика,който трябвало да ми прилеят за да се справят със след операционната инфекция. Не е само това. Аз държах дрогията до АГО в болницата и ежедневно виждах как един друг "доктор" с името Долапчиев изнудваше хората за пари и му бяха предавани такива ,за да си свърши работата,която Здравната каса му плаща. КОРУПЦИЯТА Е СТИГНАЛА ДЪНОТО. ТЯ Е ДО НАЙ-НИСКОТО НИВО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЯМА НА КЪДЕ. ЧУДЯ СЕ КЪДЕ ОСТАНА ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА!ЗАЩО СА ИЗБРАЛИ ДА РАБОТЯТ ТАЗИ ХУМАННА ПРОФЕСИЯ КАТО В СЕБЕ СИ НЯМАТ НИЩО ХУМАННО! ВСИЧКО Е ПАРИ!ВЪВ ВСЕКИ ПАЦИЕНТ ТЕ ВЕЖДАТ САМО ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ.ТОВА ЛИ Е ХУМАННОТО И ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ,КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИМ КАТО ЛОЯЛНИ ПЛАТЦИ? ИСКАМЕ ОТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ,КОИТО ЗАДАВАМЕ ОТ ТЕЗИ НА КОИТО ПОВЕРЯВАМЕ ЖИВОТА СИ. КАЗВАТ,ЧЕ ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ВАЖНО.ТАКА Е ,НО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ОКАЗВА СЕ ,АКО НЯМАШ ПАРИ НЯМАШ ПРАВО НА ЗДРАВНА ГРИЖА И ЛЕЧЕНИЕ.


Динка Добрева | 01 Февруари 2017 в 09:54


Уважаеми господине Здравето ни отдавна е търговия....още от момента в който всички лекари се превърнаха в ЕТ или ЕООД-та.ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ЗДРАВНАТА НИ РЕФОРМА".АЗ СЪЩО СЪМ ПОТЪРПЕВША.През 1996г. ми откриха киста на яйчника непосредствено бях приета уж по спешност в АГ отд. Тогава д-р Мантарева изнуди майка ми да и донесе 250лв. и докато парите не и бяха дадени не ме вкараха в операционната макар,че при мен едната от кистите се беше пукнала и корема ми се наливаше с течност.През 2003г. КОШМАРА СЕ ПОВТОРИ.Отново киста само,че на другия яйчник ,но този път кистите бяха 6.Същата лекарка повтори епизода на изнудване като сумата този път беше 300лв.Само,че този път "боба" и се оказа много грешен.Тъй като съм алергична към упойки и медикаменти изпаднах в АЛЕРГИЧЕН ШОК.Тогава майка ми е казала на д-р Мантарева,че ако се случи нещо с мен ще предаде гласност на всичко през,което е минала и ще се постарае да я направи известна, тя се е уплашила и е закупила от парите и дадени на ръка антибиотика,който трябвало да ми прилеят за да се справят със след операционната инфекция. Не е само това. Аз държах дрогията до АГО в болницата и ежедневно виждах как един друг "доктор" с името Долапчиев изнудваше хората за пари и му бяха предавани такива ,за да си свърши работата,която Здравната каса му плаща. КОРУПЦИЯТА Е СТИГНАЛА ДЪНОТО. ТЯ Е ДО НАЙ-НИСКОТО НИВО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЯМА НА КЪДЕ. ЧУДЯ СЕ КЪДЕ ОСТАНА ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА!ЗАЩО СА ИЗБРАЛИ ДА РАБОТЯТ ТАЗИ ХУМАННА ПРОФЕСИЯ КАТО В СЕБЕ СИ НЯМАТ НИЩО ХУМАННО! ВСИЧКО Е ПАРИ!ВЪВ ВСЕКИ ПАЦИЕНТ ТЕ ВЕЖДАТ САМО ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ.ТОВА ЛИ Е ХУМАННОТО И ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ,КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИМ КАТО ЛОЯЛНИ ПЛАТЦИ? ИСКАМЕ ОТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ,КОИТО ЗАДАВАМЕ ОТ ТЕЗИ НА КОИТО ПОВЕРЯВАМЕ ЖИВОТА СИ. КАЗВАТ,ЧЕ ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ВАЖНО.ТАКА Е ,НО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ОКАЗВА СЕ ,АКО НЯМАШ ПАРИ НЯМАШ ПРАВО НА ЗДРАВНА ГРИЖА И ЛЕЧЕНИЕ.Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама