Получено на 31 Януари 2017 в 09:58 от Спящия
ИЗБОРИ! ИЗБОРИ!
Стоя си аз спокойно и през главата ми преминават натрапчивите коментарите по телевизии, по радиа, в електронното пространство дори- Избори, избори, избори…..
Заспивам и си мисля за утрешния ден, а в главата ми все: избори, избори, избори и изведнъж……… изскача един голям „СПАРТАН“. О,ужас пропищявам в съня си и скачам ужасен.Нима за тези толкова дълги и мъчителни години на демокрация нашата скъпа държава не успя да събере малко стотинки та да закупи нормален самолет за президента си поне. Веднага се замислям: “да вземем една телефонна кампания за набиране на средства ли да организираме“, нали така лекуваме НАШИТЕ деца и то успешно.
Всъшност, като се замисля те политиците ни това заслужават. Каквато попара са надробили да си я сърбат. Какво са направили те за държавата си, за народа си? Нима заслужават да бъдат подпомогнати като дечицата и изнемогващите им родители или баби и дядовци? В никакъв случай!
Ох, живи да ги оплаче човек. Нагли, охранени, корумпирани, народа не ги разбира горките и това е.
Интересно каква друга идея ще им дойде наум преди изборите? Качиха президента на военен самолет, че така било по-евтино. Ако бяха казали, че е по сигурен полета, да така е, но да търсиш евтиното за един държавен глава, а не сигурното това е чиста проба популизъм.
Едните спряха храната в правителствения самолет-всеки да си носи сандвичи от в къщи, а другите икономисаха десетина хиляди лева от гориво. Популизъм, популизъм и пак популизъм.
Популизъм,скрити партньори,удари под масата, ползването на държавните органи в полза на управляващия с власт.

И отново се унасям в своя сън.Избори,избори,избори……
3 0


Коментирай в Радио 999Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама