Получено на 31 Януари 2017 в 17:39 от Димитър
Писмо до Община Ямбол:
Драги общинари,

Един от многото възмутени от качеството на градския транспорт на Ямбол от известно бреме. Едва ли не знаете, че той сега е трагичен - инцидент с градски автобус днес:
http://www.radio999bg.com/?id=26103
Пътуващи биха могли да загинат при инцидент със стар и несигурен бус на тази фирма. Кой ще е отговорен при наранени пътници или жертви - авто-фирмата или вие, дето сте дали лиценз на компания с амортизиран и под български и европейски норми авто парк?
Обърнете внимание на коментарите на ямболии под новината - ще ви дадат кажат какво се случва. Аз предлагам една седмица всички вие на работа в Общината да ходите на работа с автобус за по-ясна представа за положението.
Вие като орган облечен във власт дадена ви от НАС Ямболци, сте длъжни да осигурите нормален градски транспорт за града - ние си плащаме на вас, за да имаме нормален живот в този задрямал град. Да напомням ли как - данъци и такси? Излиза че си плащаме на ВАС и някакви смешници от някаква си фирма да убие някой с таратайката си? А ние искаме да стигнем навреме само закъдето сме тръгнали?
Очаквам резултати от спешна проверка и бързо нормализиране на градския транспорт в родния град Ямбол. Ясно е, че изразявам мнението на голяма част от Ямболии.
Очаквам отговор на електронната ми поща.

Поздрави,
Димитър
2 0


Коментирай в Радио 999


ре | 04 Февруари 2017 в 17:28


Вярно е писмото. Бедните ямболски семейства са с по две и повече коли, защото няма организация за придвижване в едно градче, по-малко от среден столичен квартал. Да не говорим за часовете на нощните смени на работниците, да не говорим за късните влакове на БДЖ. Има ли в градската управа поне един експерт в областта на транспорта? Експерти по всичко. Усвоители.Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама