Получено на 01 Март 2017 в 22:07 от Краси
Айде почнаха усилените ремонти на тротоари, улици и голямо почистване през месeц март в Ямбол.

Започнаха преди избори да ремонтират, да правят тротоари, паркинги и дупки.. но това не е изненадва, просто трябва да се порадваме на този месец.
Не се знае кога ще са следващите избори, ама дай боже да са скоро.
Ако някой има зор с държавните или общински администрации, бързо да бяга да му решават проблемите. Сега са готови на всичко.
Не изтървайте срока, че след изборите вече не се знае, как ще е и дали някой ще ви отрази за каквото и да било.
Иначе дупките по улиците на Ямбол са големи точно толкова колкото обещанията, на които ще се наслушаме.
Всъщност масираните ремонти вече започнаха, хора със строителни каски и светлоотразителни жилетки обикаля из целия град като "пчелички"...ама айде по-бързо че...НЕМА ВРЕМЕ, ей го къде е края на март.
Мятайте чакъл и запълвайте дупките. Мятайте ни прах в очите. Чакаме и усмихнати кандидати за гласове, повече ги чакат в махалата, когато при миналите избори магазините в квартала се радвали само на едри банкноти - а на нас българите усмивки и клетви за вярност.
2 0


Коментирай в Радио 999


1 | 02 Март 2017 в 12:53


То това замазване на очите е характерно за другаря кмет-Гошу.Вижте назад във времето все преди избори много работим.но работенето е избирателно и не до край ще видим в кой район за кой гласуват хората и ще приценим дали да довършим започнатото.Интересно с определените нови такси и данъци как ще погледнат хората в очите като вече два месеца нищо,ама нищо почистено няма боклука не се изхвърля както винаги и общинарите си вземат заплатките.Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама