Получено на 04 Март 2017 в 15:28 от Хикемян
На вниманието на всички безработни семейства или хора с ниски доходи

Как може да спестите някой лев от разходи: отивате в една голям магазин от чуждестранните вериги, а не в кварталните магазинчета. Напазарувате си, слагате покупките в джобовете или в/ под някой широки дрехи, например шлифер. И излизате спокойно от хипермаркета, като през цялото време водите емоционален разговор по телефона. Ако случайно ви хванат с покупките които се "напазарили" - може да кажете , че сте говорили по тел. с някой роднина, които има здравословни проблеми, били сте развълнуван и просто сте забравили да платите. За пример може да дадете нашата от няколко дни бивша посланичка - Поптодорова за която повечето медии, бг дипломати и политици скочиха да я защитават и определиха случката, че е "забравила да плати" , демек кражба няма.
Облечете се с подходящи за пазаруване в големи маркети дрехи и си "напзарете" по този нов и изпитан от нашата екс посланичка метод.
Обаче все пак внимавайте, защото обикновените българи понякога лежат ефективно ако по този начин си "напзарят" кебапчета, кюфтета,хляб и др.
А необикновените полити за къде, къде по-големи покупки за милиони се разхождат на свободно и ни се присмиват.
3 0


Коментирай в Радио 999Най-ново от Публикувай с 999

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Националисти с призив "Помн...

Простак с куче! Да, простак...

Трябваше ли да стане инциде...

За липите ...

Кабел на детска площатка в ...

СРАМОТА! РЕМОНТАДЖИИТЕ НА Ц...

Реклама