Получено на 05 Юни 2017 в 11:40 от ВЪЗМУТЕН




ЗАЩО ЯМБОЛ НЯМА ДА ИМА „НОВА БОЛНИЦА“?
Години наред населението на Ямболска област е пренебрегвано от нашите управляващи за всичко, години наред в Ямбол така и не се случи и проектът за „НОВА БОЛНИЦА“.
Само едни говорещи за него се сменяха с други и толкова.
А НИЕ, гражданите на област Ямбол, втора ръка ли сме?
Обещанието, че ще се изгради „НОВАТА БОЛНИЦА“ бе водещо мото от кандидатите за депутати от ГЕРБ в предизборната надпревара в Ямбол. Новоизбраният за народен представител, доктор при това, Папашимов пламенно обещаваше навсякъде, че това ще се случи.
Сега обаче дръпнаха назад. Дори докторът започна да ни обяснява, че нямало нужда от тази болница, защото, забележете: „... ами то доктори в Ямбол вече не останаха….“(?!?!).
Кое ги попари така изведнъж?!?!?
Нали и премиерът Борисов обеща едни милиони за този проект?
А преди това един здравен министър /Москов/, пак в неговото правителство също обеща?

Епилогът бе в петък, на 2 юни, когато в отговор на парламентарен въпрос в Парламента, настоящият здравен министър генерал Петров попари всички надежди това да се случи.

През 2013 г. всичко беше решено и имаше възможност проектът "Нова болница" да бъде реализиран. Тогава обаче изведнъж Ямбол (пак) се оказа не толкова атрактивен град за властимащите и проектът беше спрян.
Основната причина обаче за всичко НЕслучващо се в Ямбол и липсата на каквото и да е развитие, е фактът, че градът ни никога не е имал Доблестни ямболии, живеещи и работещи със самочуствието на можещи и знаещи, ползващи се с респект пред тези политици, от които зависи какъвто и да било проект за областта.
Същевременно политиците ни са жалки, явно бездарни и никой не им обръща внимание, ако разбира се са го потърсили. Не сме чули и разбрали поне да лобират в Народно Събрание и в Министерски Съвет за своята област и своите съграждани.

Всичко е политика, драги съграждани. Трябва да го разберем.
Та при тези липси, кой ще обърне внимание на нашия град?!?!
Колко мандата им трябват на нашите политици тук, та те да се заинтересуват от проект за „Нова Болница“ или друг някакъв проект за града или областта?!
Всичко, направено до момента, е или неграмотно проектирано или некадърно изработено или и двете. Това, с което се гордеем, е един център за 10 години и то изграден от некачествени материали.
Та идваме отново на въпроса:
„Какви си ги избрахме и пратихме в Народното събрание?“
И отговорът е:
Каквито сме си ги избрали, такова и ще очакваме от тях.
Те толкова си могат !
НОВА БОЛНИЦА В ЯМБОЛ - ДА, АМА НЕ !!!
2 0


Коментирай в Радио 999


iSpoko | 04 Август 2017 в 22:06


Водете здравословен начин на живот, за да не влизате в болница!


Анонимен | 28 Юни 2017 в 17:16


ТЕ ГЕЙБЕРИТЕ ОСВЕН ДА СЕ ДЪРЖАТ НАГЛО И ДА ОБИЖДАТ ХОРАТА ДРУГО НЕ МОГАТ.НАГЛИ ПАВИАНИ


1 | 15 Юни 2017 в 16:24


Ту като ту,ту,тууууу.Не обиждай хората а се огледай до къде я докарахте Вие гербаджиите.Всичко Ви беше в ръцете и власт и пари и проект и хора с възможност да свършат работа и какво?Поради вашите качества осрахте всичко.


ту | 14 Юни 2017 в 08:06


Нова болница ще има лайняни, мръсни комунисти! А сега Вие кажете,защо 30 години боклуци мръсни НЕ Я построихте????? ЗАЩО, а крадоте парите за нея????? ЗАЩО и трибуните на стадиона ги разкопахте преди 35 години и ги оставихте така, преди си бяха добре. ЗАЩО????? ЗАЩО закопахте парите за ямболските тролейбуси на бакаджика 10 милиона за паметник, на който сега и кучетата не искат да се изпикаят. И нова болница ще има и всичко ще има! Само Вас мръсни и лъжливи, долни комунисти да Ви няма! Айде сега у лево тъпанари!


1 | 12 Юни 2017 в 07:04


Простите гербаджии я докараха до там да си изберат депутат "доктор" , с който не могат да се преборят за строежа на болницата.Ами то се оказва, че за да си депутат и да можеш да лобираш за града и областта се искат качества , които и този зъболекар не притежава. Та в тази връзка другари гербаджии Волен Сидеров ще ви лобира за болницата!!!


сйика | 06 Юни 2017 в 21:27


Новата болница вече не е нова, не отговаря на никакви съвременни критерии за експлоатация, да не говорим, че е извън града. Ще бъде тормоз за всеки пациент, който ще се опита да стигне до нея. За сметка на това бившите казарми все пак са в града и са на много удобно място, а една съвременна сграда ще се построи много бързо, Токуда напр. е построена за две години.


Страхил | 05 Юни 2017 в 18:10


Важното е, че вече три пъти и сменят дограмата.



Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама