Получено на 12 Юли 2017 в 11:02 от Родолюбци от Сдружение Славянобългарски ЩитВсеки има право на мнение и трябва да е свободен да го изразява. Ние сме против вкарването на България в конфликт с Русия. Ние сме против войната. По всякакъв начин голяма част от медиите водят политика в полза на американските интереси, отразявайки събитията по точно определен начин. Надписът, който поставихме в близост до Ямбол (след с. Веселиново, посока АМ Тракия) е нашият начин да изразим позицията си, провокирани от провеждането на най-голямото многонационално учение край Ново село - под ръководството на Командването на Сухопътните войски на САЩ в Европа.
Учение на българска земя...и открита провокация към Русия.
В Ново Село край Сливен, е най-голямата военна база на НАТО в цяла Европа, в която са инвестирани над 60 млн. долара. Е, не е ли това колонизиране чрез т.нар „инвеститори“ на унищожената ни армия, не е ли това настаняване на чужди войски и оръжия у нас? Не дадохме ли и родното си небе?

А кой реши България да е член на НАТО?
Народът ли?
Референдум имаше ли?
А уж било демокрация...и власт на народа..

Ако трябва да сме обективни, по важните въпроси касаещи бъдещето на България, нас, обикновените граждани никой никога не пита.
Но ние сме длъжни да кажем – НЕ ИСКАМЕ БАЗИ НА НАТО В БЪЛГАРИЯ!
България трябва да напусне този съюз, защото нищо добро не ни чака....
8 2


Коментирай в Радио 999


.ру | 16 Юли 2017 в 01:18


Ако си мислите, че ако стане война тези янки ще ни пазят, дълбоко се лъжете. И докато подкачате като зайци на морков около тия кретени помислете как разбиват земите ни. Абсолютно точно. НАТО - ВЪН!


СБЩ | 13 Юли 2017 в 14:17


Борбата срещу превръщането на българските земи в плацдарм за война с Русия трябва да бъде кауза на всеки родолюбец. Да опазим онази нравствена система, унаследена от нашите деди с техните православни корени. Да на братска Русия! Не на НАТО!


случаен | 12 Юли 2017 в 21:05


Ха,ха,ха,с бутонките в кокалчетата...


Иван | 12 Юли 2017 в 17:09


Има 2 варианта за тези невежи: или са зомбирани, с промити мозъци от пропагандата на руската кочина, или са платени.Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама