Получено на 24 Август 2017 в 22:06 от Един възмутен ямболия
С колко малко акъл се управлява Ямбол ?!
Въпроса с колко малко акъл и интелект се управлява Ямбол е реторичен и се отнася до кмета и неговия така наречен екип (бих ги нарекъл сбирщина некадърници). Прибирайки се в града съм в тотален потрес какво се случва .
Така сега нека отправя въпроси към другаря Славов (другар щото манталитета му на управление е близък до комунистическия - след нас и потоп):
Почти навсякъде из целия град тъмно като ... ай да не казваме какво липсват цели редици изгорели лампи - брутален пример Димитър Благоев , Преслав , Граф Игнатиев кварталите да не ги споменаваме . Община Ямбол не е чувала за инженерните изобретения на 21 век и ЛЕД лампите (нищо че градчето Елхово на 30 км от нас свети като бял ден през нощта )
Дупки ! Навсякъде и много . Община Ямбол кърпи дупки само през пролетта , да ама данъци плащат всички за колите си не само за 3-4 месеца в годината. Има иновативни граждани маркирали кратери кой с гума , кой с клонче, кой с картон , поне турете лика на Славов да знаят хората на кого да благодарят . И маркировката , която се постави през пролетта из улиците на Ямбол , вече изчезва т.е. ползват се некачествени материали и бои , в общината никой не му пука за това . На запад като се направи пътна маркировка тя стои поне 2-3 години .
Ужасно некадърно регулирано движение , въобще в община Ямбол никой не знае на какво дередже е движението в града. Кога ще разкарат некадърната инженерна болна помисъл на някой в общината да сложи подобни легнали полицаи до Трите Вятъра и на Срем и Крайречния ,че ако минеш с 40км.ч. да си потрошиш окачването . Кога Славов и екипа му ще открият неща като кръгови кръстовища- голяма нужда има от тях на кръстовището на Язаки и пътя за Сливен (цяло чудо е че няма тека катастрофа там), на кръстовището на изхода за Елхово при Практикер , и още на поне 2-3 места в града където има засичане на големи автопотоци. А гениалната идеи за кръгово на ХЕС няма да я коментирам там пешеходците и работещите в близките фирми (които са много заедно с учениците в икономиката), трябва да прелитат без светофар там не ми се мисли как ще се пресича . Да не забравим разбира се да споменем и разнообразното движение на каруците коне и други животни из града за нашата управа в 21 век не е проблем това (забранете ги бе идиоти!).
Друго интересно нещо за нашия пейзаж е ,че в единия край на града мирише на фритюрник , в другия на лучена салата , в третия край мирише на обори , в четвъртия край вървиш по улицата заедно с ... прасета , а река Тунджа всеки ден е с различен цвят и в нея вече риба .... няма . И за кмета и неговия "екип" проблем няма мълчат като риби все им е тая кой трови ямболии и децата ни . Един единствен път Георги Славов не се е заинтересовал проблема и не е алармирал нито РИСВ/МОСВ нито който и да е орган .
Иначе гениалните идеи на нашия кмет не свършат явно всички проблеми на града са решени и той иска да ... разшири синята зона . Вижте ся аз предлагам направо да я направят до гробищата (малко черен хумор) до другия край до Бенковски (циганската махала става синя зона и за конете ще се плаща!).
Какво стана с ПОСВ която кмета на Ямбол и господин Милков(собственика на ПОНС Холдинг изпълнителя) обещаха да стане и даже г-н Милов ,който е и ямбллия заяви ,че е гордост за него да построи пречиствателна станция на родния си град. Преди няколко месеца се разбра ,че ПОНС Ходлинг е пред фалит . Да не се окаже ,че Елхово който сега стартира процедура по избор на изпълнител на строежа на ПОСВ ще си я построи по-рано от Ямбол ?!
Господин кмете и господа народни представители какво стана с Новата Болница (която вече е 40 годишна и не е нова) и новата спортна зала ?
Да не споменаваме ,че скоро ремонтираният ни център вече се разпада и ,че театъра ни е в окаяно състояние .
Ех ямболии, ако знаехте с колко малко акъл се управлява градът ни .....
3 1


Коментирай в Радио 999Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама