Получено на 27 Май 2018 в 22:21 от Марин Георгиев
СРАМОТА! РЕМОНТАДЖИИТЕ НА ЦЕНТЪРА УМИШЛЕНО РАЗРУШИХА ПЕЙКА, ДАРЕНА ОТ ЖИТЕЛИ НА ЯМБОЛ

Може би няма по-подходящ ден от днешният, в който да насоча вниманието ви към един дребен уж на вид проблем. Всеки един от гражданите, който е дал от себе си, за да стана града ни с една идея по-добър е човек за пример. Познавам много такива хора. Един от тях беше оправил една скамейка, в края на улица Раковски. Беше я боядисал, а седалките бяха сменени.
На тази пейка седяха и възрастни хора, и майки с деца. За нещастие, се оказа на пътя на ремонтажиите на центъра. Не знам дали в техните глави (или в някоя от тези на ръководителите им) се «роди» великата мисъл въпросната скамейка да бъде смачкана. Хората, живеещи наоколо ги помолиха, да не я унищожават, а просто да я преместят в близост до един от блоковете. Но не! По-лесно е да се затрива, какво толкова че някоя ямболска баба нямало да има къде да седне.

Може би някои от вас ще си кажат - какво пък толкова съм се разписал за една пейка.
Но дори от това незначително на пръв поглед нещо прозира отношението към добрите дела. Кое е по-лесно, според вас? Да режеш ленти или да направиш нещо лично, от себе си? Ей така да го направиш, от сърце.

Драги ми работници.
Не ви прави чест, това което направихте.
Не ви прави чест и това, че поради невнимание преди няколко седмици ударихте тръба с газ, докато течаха ремонтните дейности!
Не ви прави чест да рушите ей така с лесна ръка, нещата направени от нас, ямболии!

В деня на Свети Дух..нека се замислим…има ли още дух в Ямбол…?

Или с такива управници и своеволия на подчинените им, врагове не ни трябват!
4 0


Коментирай в Радио 999


Страхил | 17 Октомври 2018 в 05:31


Жалбата ти драги, е чута. Снощи преброих около 700 пейки и 2 000 лампи в този район. Изглежда "прекрасно". Ще се наложи да внасяме пенсионери.Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама