Получено на 09 Септември 2018 в 10:52 от Филип Станков
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ямбол ще събарят Парахода, за да се разшири за минаващи коли и да се направят още паркоместа, така каза кмета.
Ами от няколко дни ми се налага да минавам покрай една сграда в центъра на Ямбол. Намира се точно зад пощата, сега я разрушиха.Това беше старата поща, а сега била собственост на ямболския кмет. Искам чрез вас да призова кмета да направи същото като Парахода предложение в общината. Нека и този парцел да се отчужди и да се използва в полза роду. Така улицата до кино Вапцаров ще стане още по-широка по-безопасна за минаване и по-приветлива, а и ще може да се сложат тротоари и да се избегнат инциденти. Пък и дори да не даде цялата сграда, а поне част от нея, пак ще е добре. Благодаря!
7 0


Коментирай в Радио 999


чичо Филипе | 26 Септември 2018 в 15:02


Парахода ще се събаря. Това е решение по градоустройствен правилник в края на седемдесетте. Тогава са проектирали и застроили този район с блокове и са предвидили паркинги за живущите. Тогава (типично по комунистически) са отнели на собствениците на сградата имота и са им дали апартаменти в съседните новостроящи се блокове. Мястото на сградата е било предвидено за паркинг. Пак тогава (спомняш си добре) се чакаше по 10 години за Москвич и 14 за Жигула. Поради тази причина повечето нямахме коли и имаше достатъчно място по паркингите. Е сега вече не е така и паркинга трябва да си придобие проектните размери. А за другата сграда! Това време мина чичо Филипе. С клеймото „ в полза роду”( типично по комунистически ) дано повече никога никому не се отнема нещо. Сполай !


BG | 15 Септември 2018 в 14:18


Беше старата поликлиника


Гошо | 10 Септември 2018 в 09:17


Чичо Гошу само взема НЕ даваНай-ново от Публикувай с 999

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Националисти с призив "Помн...

Простак с куче! Да, простак...

Трябваше ли да стане инциде...

За липите ...

Кабел на детска площатка в ...

СРАМОТА! РЕМОНТАДЖИИТЕ НА Ц...

Реклама