Получено на 18 Март 2019 в 20:57 от Пламен Иванов
Здравейте. От около година и нещо, в обработваемите земи в комплекс "Бенковски" до околовръстен път "Изток" срещу бл.10 и енерго подстанцията, се разрастват и стават все по-големи нерегламентираните сметища там. Ежедневно каруци и бусове изхвърлят там огромни количества смет. В последните дни забелязах и няколко товарни автомобила, които хвърлят боклук и на хълма вляво от дома за стари хора, и вече и там е станало гнусно сметище. Питам се толкова ли нямат ресурс или мерки, които да предприемат от общината и полицията, за да прекратят тази практика на безразборно замърсяване в града?!?
Или се чака да изтече мандата и следващия да се оправя както може, или може би се чака докато проблема ескалира до ниво в което да кажат-"вече нищо не можем да направим"?!?
В този квартал също живеят хора, които си плащат данъците, а насреща получават само помия! Заради това, че управата не може или по скоро не иска да упражни контрол над една прослойка индивиди използвани единствено като евтин гласуващ материал, страдат всички останали жители на града.
Има една максима-"Боклукът привлича още повече боклук", а игнорирането на проблемите не ги разрешава!
0 0


Коментирай в Радио 999Най-ново от Публикувай с 999

Как се случват нещата в мил...

Всеки ден минавам от там по...

На 20.07.2019г. със своето ...

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Реклама