Получено на 27 Август 2012 в 10:05 от Екатерина
Здравейте,
имам проблем с новооткрития магазин dm в Сливен, поради тяхната некоректност. В тяхната брошура на клиентски привилегии на трето място е записано "Гаранция каса - ако в касовия бон стой цена различна от тази на рафта получавате тази стока безплатно".
Крема които си взех го имаше на два стелажа с различна цена, взех го от стелажа с по ниската цена разбира се. На касата ми го сметнаха по цената от другия стелаж. Попитах защо има разлика в цените на един и същ артикул, не получих отговор. Тогава им споменах "ГАРАНЦИЯ КАСА' от брошурата и се отзоваха "много любезно". Поисках среща с управителя но ми казаха, че трябва да си запиша час. Върнах се да заснема цената, но вече я нямаше. Имам снимка на артикул на който липсва цена.

Смятам, че е супер некоректно, поне да ми беше обяснил някой каква е причината. Раздават брошури с невярна информация, да не кажа ЛЪЖЛИВИ...

Надявам се да обърнете внимание, да няма и други излъгани!
6 0


Коментирай в Радио 999


Екатерина | 29 Август 2012 в 10:21


Благодаря, че сте го публикували и това ще бъде за урок на всички други търговци, които се опитват да подвеждат клиентите си.


Екатерина | 27 Август 2012 в 17:34


В крайна сметка след разговор по телефона с регионалния менидъж ме накараха отново да се върна до магазина и парите ми бяха върнати. Но защо всичко трябва да става по трудния начин?!Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама