Получено на 09 Септември 2012 в 17:43 от 34-M.DURCHEV
МАРТО, КАЖИ НИ "ДА" НА НАШЕТО ЖЕЛАНИЕ!

От 21-ви септември в Ямбол ще се проведе силен международен турнир. С него нашият клуб ще отбележи 10 години от спечелването на шампионската титла и 50 години от първото влизане на отбора ни в баскетболния елит на България.
Освен тези забележителни годишнини баскетболният ни клуб ще отдаде заслужено внимание на много баскетболни личности донесли тези успехи, а с това станали легенди и влезли в залата на славата на ямболският баскетбол.
Как се става легенда? Няколко са доводите. Да си постигнал успехи за времето, в което си играел. Да си бил добър баскетболист със съществен принос за тези успехи. Да си бил пример за подражание както на игрището така и извън него. С други думи да си бил голяма личност. Има и още един съществен довод да попаднеш след легендарните и това е дълги години лоялност към клуба, който ти е дал възможност за изява. Има и още едно важно условие. Не можеш да станеш легендарен играч без обичта на публиката. Без да си спечелил нейната признателност.
Имената на легендарните ни играчи са много. Всеки голям за своето време. Едно момче обличащо екипа на Ямбол в четири сезона може да се превърне в легендарен играч за настоящето. Това момче притежава всичките тези качества изброени по-горе за да бъде такъв. Да бъде идолът на баскетболните малчугани на Ямбол. Това пораснало вече момче се казва Мартин Дурчев и играе с номер 34 в златисто-жълто. То може да се превърне от новата вълна легендарни играчи, ако отново отговори с „да” на желанието на всички в нашия град обичащи баскетболната игра отново да бъде с нас, като по-този начин отхвърли примамливи оферти от други клубове. Може да се превърне в легендарен играч, в каквито са се превърнали вече Станислав Говедаров и Юли Радионов.
Марто, кажи „да” на нашето желание да носиш отново екипа на Ямбол. Така ще се превърнеш в легенда на ямболския баскетбол. А да се наричаш такъв в баскетболен клуб с толкова големи традиции и успехи си е голяма привилегия. Ти можеш да си позволиш това. Само кажи „да” на нашето желание...
4 0


Коментирай в Радио 999


34 | 10 Септември 2012 в 13:44


Мартин Дурчев остава в Ямбол още един сезон Казусът "Мартин Дурчев" вече може да се счита за решен от ръководството на бронзовия медалист в Националната баскетболна лига Ямбол. 203-сантиметровото крило каза "да" на клуба и ще продължи да работа вярната публика в зала "Диана". Единственото условие, което националът е поставил пред шефовете и пред старши-треньора Иван Чолаков, е ако за него постъпи изгодна финансово оферта от тим зад граница до 15 септември, те да не му правят спънки да замине и да сбъдне мечтата си да играе в чужбина. До момента подобно предложение към Дурчев, което да го накара да промени решението си обаче няма. Той отхвърли настрана желанието на вицешампиона на страната и в Балканската лига Левски да му предложи договор, поради различия във възгледите. Мартин предпочита да остане да си тежи на мястото в състава на Ямбол, където има сериозна заслуга отборът да стигне до бронзовите отличия в НБЛ. Селекцията в Ямбол обаче не е приключила, загатна Иван Чолаков. Той вече е по-спокоен, защото в редиците му остават опитните Юлиан Радионов, Станислав Говедаров, както и новодошлия гард Пламен Алексиев. С наличието и на Дурчев, ямболии отново афишират високи амбиции през новия шампионат.Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама