Получено на 26 Септември 2012 в 13:20 от Станимир Павлов
До кога ще се горят гуми и Ямбол ще бъде обгазяван ?

Подтикнат от абсолютното бездействие на община Ямбол , полицията , и съответните органи - Инспекция по Опазване на околната среда , реших да се обърна към вас - Радио999 , за един проблем! От седмици насам , почти всяка вечер зад Завода за каучукови изделия, група роми струват огромна камара с гуми , заплават я след изгарането и вземат метала за вторични суровини. Освен ,че създава опасност от голям пожар , и отделянето на огормно количество ОПАСЕН черен дим във въздуха , има отвратителна , дразнеща и задушаваща миризма из целия квартал бенковски , Христо ботев и Боровец, а когато вятъра е в друга посока, миризмата отива директно към центъра на града. Понякога миризмата се усеща чак до село Веселиново. На много хора от кварталите ни писна от това , писна ни от бездействието на органите , които получават заплати от нашите данъци и от това ,че не си вършат рабптата. Писна ни от безконтролното оставяне на фирмите сменящи гуми да се разпореждат с негодните гуми както те си искат (т.е. най-евтино дават ги на група роми и толкоз). В летните нощи , хората спят на отворени прозорци, и вдишват тези отровни пари , а през прозорците си виждат камари от черен дим. Сиганлизирали сме пожарната - нищо.
Искаме крайно решение на проблема и санкции за ромите правещи това, един от начините е и забрана за движение на каруци из Ямбол , защото те именно с тях пренасят количествата гуми за горене ! Надяваме се ,че ще има отзвук проблема из Ямбол ,защото той засяга всички жители награда (и околните села), защото това горене е и предпсотавка за заболявания и здравни последствия, както за нас, така и за децата ни !

П.П. Изнинявам се за лошото качество на снимките , но са правени снощи (25.9) в полунощ !
10 0


Коментирай в Радио 999


ivan | 10 Февруари 2013 в 20:32


ако органите си вършат работата както трябва всичко ще си дойде на мястото.много лесно могат да направят проверки само да искат.


Димчо | 28 Септември 2012 в 12:02


Звъните ли на 112 като видите това?


Niko | 28 Септември 2012 в 10:14


Vinagi , ako be6e zapalena guma v Diana vednaga 6tiaha da dovtasa policiaНай-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама