Получено на 18 Октомври 2012 в 11:12 от Hristo Dobrev
БИЗНЕСЪТ ОТНОВО ПОДКРЕПИ БАСКЕТБОЛНАТА НИ КАУЗА!
Вчера в луксозната обстановка на ресторант „Боровец” президентът на БК „Тунджа” Валентин Ревански даде изискан коктейл по повод започването на новия сезон 2012-13.
Това събитие вече стана традиционно и предхожда откриването на сезона. Поканеният бизнес елит на града ни и този път се отзова и даде своя голям принос за развитието и успехите на най-популярния спорт на Ямбол.
Събраните на четвъртия коктейл средства са повече от колкото на предходните три и наброяват близо 37 000 лв. Това означава, че популярната баскетболна игра има много поддръжници и привърженици сред бизнеса.
Голям интерес предизвика търгът на оригиналната спортна екипировка, с която нашите момчета ще играят мачовете си през новия сезон. Екипите на Станислав Говедаров, Юли Радионов, Мартин Дурчев, Иван Марчев и Пламен Алексиев, както и топка с автографи на всички баскетболисти на Ямбол спечелиха за каузата ни повече от 3 000 лв.
Цялото мероприятие преминало в позитивизъм и усмивки ни увери, че баскетболът за Ямбол не е просто спорт, а един социален феномен за жителите на града ни.
На края всички си пожелахме нов, подобен като последния успешен сезон, без контузии за играчите ни и нови моменти за радост и гордост с баскетболните ни отбори.
Дано имаме по-често поводи да си казваме: „Колко хубаво е да си от Ямбол”!0 0


Коментирай в Радио 999Най-ново от Публикувай с 999

Сметосъбиращата фирма нехае...

ЛАЗАРОВДЕН Момичетата о...

Здравейте. От около година ...

Здравейте. През лятото забе...

Нещо за термините „коледа“ ...

Моля, подкрепете Каузата ни...

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ! Нали в Ям...

Реклама