Обратно към категорията

БДЖ с допълнителни места във влаковете за Великден

   

БДЖ с допълнителни места във влаковете за Великден Съставите на някои влакове по основните направления в страната ще бъдат увеличени с допълнителни вагони. Това съобщават от БДЖ. От железопътния превозвач уточняват, че целта е да се осигури удобно придвижване на пътниците през почивните дни за Великден.

БДЖ "Пътнически превози" от днес до 18-и април, включително, ще предостави над 13 800 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната.

Влаковете с допълнителни вагони ще се движат основно по направленията: София - Варна - София, София - Бургас - София, София - Пловдив - София, София - Горна Оряховица - София, София - Русе - София, София - Силистра - София, София - Лом - София, София - Видин - София, София - Благоевград - София, Варна - Пловдив - Варна и други.

От националния железопътен превозвач обръщат внимание, че ако се закупят билети за отиване и връщане, пътниците могат да ползват от 10% до 30% намаление от редовната цена на билета. Отстъпката зависи от различните търговски оферти на дружеството.

Подробна информация за свободните места във влаковете през почивните дни може да се получи на гишетата "Информация" и на билетните каси в железопътните гара и бюра в страната. Пътните могат да получат информация и на националния информационен телефон 0700 10 200.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!