Обратно към категорията

Двама задържани за наркотици, а друг хванат да кара след употреба на метамфетамин

   

Двама задържани за наркотици, а друг хванат да кара след употреба на метамфетаминИнформационен бюлетин на ОДМВР - Сливен 

19-годишен е задържан в РУ-Сливен за притежание на наркотични вещества. На 18-ти април, около 13,00 часа, южно от пл."Хаджи Димитър" в град Сливен полицейски екип извършва проверка на 19-годишния Д.Д.. Той е криминално проявен по чл.354а,ал.3 от НК. Направил е опит да изхвърли станиолово топче, съдържащо канабис. Работата по случая и документиране на цялата престъпна дейност на  задържания продължава.
          
Бързо производство е образувано срещу 25-годишния С.Д. от град Кермен за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества. Той е спрян за проверка днес в 01,30 часа на ул. “Попска” в град Сливен. Управлявал е лек автомобил “Опел Астра”. При проверка с техническо средство той е показал положителен резултат за употреба на метамфетамин. 

Котел: 30-годишен мъж е задържан в РУ-Котел за притежаване на наркотици. На 18-ти април полицейски екип се отзовава на сигнал за нарушаване на обществения ред в село Тича. На място е установен 30-годишният М.А., който с поведението е бил опасен за себе си и за околните. Той е отведен в РУ-Котел и задържан. При последвалите процесуално-следствени действия в дома му в село Тича полицейските служители са намерили и иззели около 74 грама суха листна маса, която на полевия тест е реагирала на канабис. Уведомена е Районна прокуратура- Котел. По случая е образувано досъдебно производство. 
          
Нова Загора: На 18-ти април в РУ-Нова Загора са постъпили две заявление за кражби на мобилни телефони. 37-годишен мъж е съобщил, че на 13 април му е откраднат мобилен телефон “Самсунг Галакси”, след като го е оставил за кратко без надзор на ограда пред дома му в град Нова Загора. През нощта на 15-ти срещу 16-ти април неизвестен извършител е откраднал мобилен телефон “Sony Xperia” от жена на 37 години в заведение в град Нова Загора. Образувани са досъдебни производства.

          
          
          
         
19.04.2017г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                      ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!