Обратно към категорията

67 нарушения на скоростта са установени от „Пътна полиция” за 24 часа

   

67 нарушения на скоростта са установени от „Пътна полиция” за 24 часа Операцията се провежда по инициатива на TISPOL и се осъществява на територията на цялата страна

От 6 часа на 19 април до 6 часа на 20 април „Пътна полиция“ е провела специализирана полицейска операция -  „24 часа контрол на скоростта“.
Констатирани са 67 нарушения на скоростните режими на територията на ОДМВР-Сливен от стационарни и мобилни камери. Извършени са проверки на 50 автомобила, при което са констатирани 29 други нарушения на ЗДвП. В хода на операцията са регистрирани три пътни произшествия – едно с пострадал 60-годишен мъж на път II-55 в посока град Нова Загора, възникнало в 19,00 часа на 19 април, и две произшествия с материални щети в град Сливен на бул. „Цар Симеон” и бул. „Г.Данчев”. По произшествията е взето отношение по Закона за движение по пътищата. Причините за произшествията са несъобразена с пътните условия скорост, при случая на път II-55  и неправилна маневра и неспазване на дистанция при инцидентите в град Сливен. 

       
20.04.2017г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                      ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!