Обратно към категорията

Пълен абсурд по ямболски

   

 Пълен абсурд по ямболскиматериал на вестник "Неделник"
Това, което се вижда на снимката, не е някое ново планинско образувание, макар живеещите наоколо да се шегуват, че е тръгнало баир да става. Това “нещо” стои току в широкия център на Ямбол. Явлението се намира до площад „Боровец“, в страната откъм центъра, на ул. „Спарток“. Преди около две години тук имаше павилион, където се продаваха електрически материали, помнят местните. Бараката бе съборена, но боклуците останаха. Природата побеждава всичко, дори и човешката немара – върху строителните отпадъци вече расте трева и по-едра растителност, няма да е чудно и дърво, ако поникне. „Как така това чудо никой не го видя толкова време, че да вземат да го махнат“, дивят се живеещите наоколо. Още повече има да се чудят, ако са наясно, че офисът на ОП „Комунални дейности“ се намира точно до въпросното „образувание“.

Надяваме се поне сега някой, от когото зависи отстраняването на  останките от някогашния павилион, да ги види и да ги премахне.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 hiram abif 23.04.2017 04:05

SLAVOV E PRI4INATA

 

 

#1 Славов 22.04.2017 11:09

Много е красиво!Напълно допълва мизерията в центъра на Ямбол!!!Европейски град със сметища и разбити улици като в Бейрут!!Коя ли е причината?


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!