Обратно към категорията

Полицейски операции в Сливен срещу кражби, наркотици, контрабадни стоки...

   

Полицейски операции в Сливен срещу кражби, наркотици, контрабадни стоки...бюлетин на ОДМВР Сливен

165 лица, 160 автомобила и 59 обекта са проверени по време на специализирана полицейска операция на територията на РУ-Сливен. Акцията е проведена в периода 18-24 април с цел противодействие на престъпленията по линия на "домови кражби", "джебчийски кражби" и "кражби на части и вещи от МПС”.
В хода на операцията са извършени проверки на лица, пътни превозни средства, питейни заведения, игрални зали, заложни къщи и други обекти. Образувани са 5 досъдебни производства, разкрито е едно престъпление с един задържан за кражба от автосервиз в град Сливен, съставени са 102 акта и 8 протокола за предупреждение по ЗМВР.
Акцията е осъществена от служители на сектор "Криминална полиция", участъци "Надежда", "Запад", "Петолъчка" и служители от група “Охрана на обществения ред”  при РУ - Сливен.
Полицейските операции по линия на битовата престъпност, разпространението на наркотични вещества и незаконната търговия с тютюневи изделия на територията на ОДМВР-Сливен продължават.

Бързо производство е образувано срещу 27-годишния А.А. от град Сливен за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Той е спрян за проверка в 23,50 часа снощи на бул. “Цар Симеон” в град Сливен. Управлявал е лек автомобил “Мерцедес” след употреба на наркотично вещество-метамфетамин, установено с техническо средство “Драг Чек”.  

Нова Загора. Служители на РУ-Нова Загора работят по случай на домова кражба в село Богданово. За времето от 24-ти март до 24 април неизвестен извършител е проникнал в имот, собственост на 64-годишна жена и е извършил кражба на битови вещи и предмети. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.


25.04.2017г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!