Обратно към категорията

Търновлия натрошил с брадва автомобил в Сливен снощи

   

Търновлия натрошил с брадва автомобил в Сливен снощибюлетин на ОДМВР Сливен

Полицията в Сливен е задържала мъж с 58 дози хероин. В хода на специализирана операция на служители от сектор “Криминална полиция” към РУ-Сливен за установяване на лица, занимаващи се с разпространение на наркотични вещества, е извършена проверка на 56-годишния С.М. от град Нова Загора. Той е установен вчера, около 10,00 часа, в центъра на град Сливен. В него са намерени и иззети 58 хартиени пакетчета, съдържащи около 7,3 грама хероин. С.М. е задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.
          
Служители на РУ-Сливен са задържали 41-годишен мъж, причинил материални щети с брадва на лек автомобил “Фолксваген Пасат”. Полицаите започват работа по случая след получен сигнал в 23,40 часа на 25 април. Неизвестен извършител е причинил значителни щети по лек автомобил, собственост на 43-годишен мъж от град Велико Търново. Автомобилът е бил паркиран пред жилище на ул. “Шипка” в град Сливен. След  проведените незабавни издирвателни действия патрулен полицейски екип установява и задържа извършителя. Той е криминално проявеният С.И.(41г.) от град Сливен. С.И. е направил пълни самопризнания. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Нова Загора: Полицейски служители на РУ-Нова Загора работят по случай на взломна кражба от частен имат в село Караново. За времето 18-25 април неизвестен извършител е проникнал в имот, собственост на 64-годишна жена от град Стара Загора и е извършил кражба на четири броя велосипеди от различни марки. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно-транспортно произшествие
На 25 април, в 19,25 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие в град Нова Загора. Товарен автомобил “ Мерцедес Спринтер”, управляван от неправоспособния А.А.(53г.), удря момиче на 4 години. Детето е откарано в ЦСМП-Нова Загора с фрактура на дясно ходило, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Котел: В РУ-Котел е започнато бързо производство срещу 32-годишния Х.Г. от село Боринци за управление на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила. Той е спрян за проверка на 25 април, около 02,00 часа, в близост до входа на полигон “Нова село”. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителен резултата от 1,85 промила.



26.04.2017г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!