Обратно към категорията

Община Ямбол с нов вариант за събиране на такси за синята зона! Самотаксуване!

   

Въвежда се нова услуга за ползвателите на „Синята зона“ в ЯмболОт 02.05.2017г. се въвежда самотаксуване от водачите на всички автомобили,  паркирали  в „Синята Зона“ на град Ямбол, чрез  предварително закупуване на талони от търговската мрежа на града.

Талони могат да се закупят от инкасаторите и инспекторите на ОП „Платени зони за паркиране“, както и от офиса на предприятието с адрес гр. Ямбол,  улица „Александър Стамболийски“ № 29. Всеки водач на МПС може да закупи неограничен брой талони, които да използва при паркиране в „Синя зона“.

Правилата за паркиране в зоната са изписани на гърба на талона. Началото на паркирането се отбелязва чрез пълното изтриване на скреч покритието в съответното поле за час, минута, ден, месец и година. Наличието на повече от едно изтриване в поле или липсата на изтриване в поле за час, минути, ден, месец и година прави талона невалиден. Талонът се поставя зад предното обзорно стъкло на автомобила, така че отбелязванията да са ясно и отчетливо видими от вън. С един закупен талон на стойност 1.00 лев, се заплаща  1 час престой в „Синя зона“.


Освен новата възможност за предварително закупуване на талони, остават в сила и другите варианти за самотаксуване - чрез закупуване на билет от паркинг автомат, таксуване от инкасатор чрез касов бон и самотаксуването чрез SMS на кратък номер 1346 за всички мобилни оператори, като се изписва в съобщение ясно и точно регистрационния номер на автомобила така, както се вижда.


Пресцънтър








Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#4 Oгнян 28.04.2017 04:52

Цял ден да стоиш на удобния стол,в общинския кабинет,и да се чудиш как ще минат днес 8 часа,и ти се раждат толкова "конструктивни"предложения!!!

 

 

#3 008 27.04.2017 18:55

Ай сиктир?! Общинарите ни взеха да си играят на национална лотария с ямболии. Те си търкат .... в столчетата по цял ден , а ние да търкаме талончета за синята зона. Шшшш алооо? Да ви закопат в някоя из многото дупки на Ямбол пак ви е малко


#2 Без име 27.04.2017 17:04

Голяма простотия,за какво да си вземам талончето от инкасатора в синя зона и да търкам като луда,след като може да ми издаде касов бон на място и да го поставя на таблото

 

 

#1 hiram abif 27.04.2017 11:53

a oblek4enia za elektromobili niama,estestveno kmeta ne go interisuva ekologiata ,a parite.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!