Обратно към категорията

Фестивал „Здравей, Здраве!“ в Ямбол

   

Фестивал „Здравей, Здраве!“ в ЯмболОт 28 до 30 април (петък-неделя) в Ямбол ще се проведе поредното издание на фестивала „Здравей, Здраве!“. Организатор е Обществена Фондация "Мостове над Тунджа" – гр. Ямбол, със съдействието на община Ямбол.
Фестивалът има за кауза да популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Целта е да се създаде информираност и да се провокира интерес у хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техник и мн. др.
Тазгодишното издание на фестивала отново предлага срещи с различни лектори и ще предложи широка гама от практики за здраве и личностно усъвършенстване.
„Здравей, Здраве!“ – Ямбол 2017 ще се проведе в съботния и неделния ден в Градския парк. Откриването е утре, 28 април, от 18.30 часа в Синия салон на Народно читалище „Съгласие – 1862“. Вечерната програма ще продължи с Класически концерт „Музика за душата“ от 19.00 часа. Гост изпълнители са Радостина Крантева – сопрано и Милена Коларова – пиано, от Бургаската опера.
Подробна информация за всички събития – на Фейсбук страницата на фестивала: www.facebook.com/ZdraveiZdraveYambol .









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!