Обратно към категорията

Ямбол се сбогува с пълен военен церемониал със загиналия пилот майор Георги Анастасов

   

Ямбол се сбогува с пълен военен церемониал със загиналия пилот майор Георги Анастасов

С  пълен военен церемониал Ямбол се сбогува със загиналия пилот майор Георги Анастасов . На поклонението ще присъстват министърът на отбраната Красимир Каракачанов, висши офицери и военнослужещи от трите вида Въоръжени сили. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.
 
Поклонението пред тленните останки на пилота ще се състои от 11.00 часа ва 11 юни в ритуалната зала на Централните гробища в града.
 
Погребението ще бъде от 12.00 часа.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#7 3 12.06.2017 10:40

Да ги е срам??? Нямат такова чувство...оперирани са! Предния ден празник на песента, следващия ден погребение...И те все там ...какво празнуваха старейшини герб, кмета и Папашимов???


#6 ммммтттнн 12.06.2017 06:44

да това е вярно жалко за момчето.а нашите депотати им се свиди самолета а не че тоз човек спаси колегите си а той се прости с живота си не ги ли е исрам малко поне да си мълчат

 

 

#5 Много разочарован 11.06.2017 15:54

Какво ли не прочетохме и не чухме.Един премиер, който трябва да е пример на нацията измерва живота на хората в пари. Загубата от тъпия вертолет в пенсии.Вместо да сведе глава и да замълчи. Светъл път на момчето. И в днешно време може да си герой.


#4 hamstera 11.06.2017 07:06

Бог да го прости човека. Но виждам че Ямбол си остава селски комунистически град, пълен с злоба.

 

 

#3 monstakill 11.06.2017 05:22

жалко за момчето.познавах го като отличен ученик от гимназията.за разлика от Боко тиквата,който се е научил само да брои пари и не показа никаква съпричастност към трагедията.жалък като неговите подлоги от Ямбол.на концерт на Старейшини Герб.Жалки отрепки.


#2 007 10.06.2017 22:10

Какви очакваш, Бойко не спря да реве колко струвал вертолета. Безценен е човешния живот!!! Жалки уравляващи. Отиде си достоен българин...

 

 

#1 Възмутен 10.06.2017 18:52

Ямбол се сбогува, а господата кмет и депутат песни пеят със Старейшини Герб! Не "Ви" ли е срам? Нямаше друга възможност за това мероприятие? Или просто живота на този човек не струва нищо пред вашите песни??? Срам! Цяла България нази гледа, а те откриват концерти...кмет и депутат под патронажа на Старейшини Герб!Жалко за Вас...!!!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!