Обратно към категорията

Баба Марга празнува рожден ден в Защитеното жилище

   

Баба Марга празнува рожден ден в Защитеното жилище

На 2 юни 2017 година най-новата дама в Защитеното жилище за лица с физически увреждания в град Болярово отпразнува своя рожден ден сред новите си приятели. Марга Пенева Атанасова навърши 85 години и с много настроение отбеляза този рожден ден сред потребителите и персонала в новия си дом. Специален гост и основен организатор на партито бе дъщерята на рожденичката – д-р Янка Николова. Доктор Николова е сред уважаваните жители в града и общината – добър стоматолог, член на църковното настоятелство, дарител на множество мероприятия. Самата рожденичка, наричана от новите си приятели Мара е била учителка в общината и пази мили спомени от този край, въпреки че по-голямата част от живота й е минал в град Ямбол. 
       Марга Атанасова бе поздравена от управителката на Защитеното жилище Марина Танева и получи подарък от името на всички потребители и от персонала. Разбира се, подарък поднесе и обичната й дъщеря. Доктор Николова благодари от сърце за топлия прием на майка си, за грижите, полагани от всички тук. Специални благодарности изказа на общинското ръководство и конкретно на кмета г-н Христов, чиято основна политика е социалната и грижата за възрастните хора.
      Като на всеки рожден ден имаше и торта – красива и голяма. Младоликата, свежа и усмихната рожденичка духна свещичките и си пожела да посрещне много още рождени дни сред милите си нови приятели. Те също й пожелаха здраве, дълголетие и спокойни старини, които да споделя с тях.
      Специални пожелания за много незабравими мигове в общината й поднасям отново и аз. Благодаря, че ме направи част от празника си! 

Лора Величкова
пресцентър община Болярово 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!