Обратно към категорията

Шофьор блъсна моторист и избяга

   

Шофьор блъсна моторист и избяга

Новозагорски криминалисти са разкрили две престъпления за по-малко от 24 часа след получаване на сигнала. Извършителите са задържани, срещу тях са образувани бързи производства. На 9 юни, в 10,00 часа, е постъпил сигнал за кражба на череши от частен имот в село Научене. На място е изпратен полицейски екип, който след проведените незабавни оперативно-издирвателни действия е установил и задържал 39-годишния В.Ж. от същото село. Той е проникнал в овощната градина и е извършил кражба на 24 кг. череши. В.Ж. е задържан за 24 часа. 
Сигнал за кражба на велосипед е подаден от 61-годишен жител на Нова Загора в 23,30 часа на 10 юни. Заявителят е оставил велосипеда пред магазин за хранителни стоки в град Нова Загора, където в разстояние на 5 минути е бил откраднат от неизвестен извършител. След проведените издирвателни действия велосипедът е открит в гараж на ул.”Цар Калоян” в град Нова Загора. Извършителят е Б.Й. на 21 години от село Боров Дол, община Твърдица. Б.Й. е задържан  за 24 часа. 
_______________________________

Още новини от сливенската полиция:  


20-годишен е задържан за причиняване на телесна повреда. На 8 юни, около 19,00 часа , на бул. “Христо Ботев” е възникнал скандал между 20-годишния Г.С. и 19-годишно момче. Вследствие на конфликта Г.С. е нанесъл удар в лицето и е причинил травма на 19-годишното момче. Срещу Г.С. е образувано досъдебно производство. 
           
В РУ-Сливен е започнато бързо производство срещу 41-годишния А.С. за управление на МПС след употреба на алкохол 1,69 промила. Той е спрян за проверка на бул.”Ичеренско шосе” на 10 юни, около 03,10 часа. Управлявал е лек автомобил “БМВ”. Водачът е от град Сливен. 
 
Нова Загора:
Бързо производство е започнато срещу 40-годишния В.С. от град Стара Загора за управление на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила. Той е спрян за проверка на 11 юни, в 01,25 часа, на ул. “Патриарх Евтимий” в град Нова Загора. В.С. е управлявал лек автомобил “Фолксваген Голф” с концентрация на алкохол 1,27 промила. 
 
Пътно-транспортно произшествие:
На 10 юни, около 17,30 часа, на път в землището на новозагорското село Кортен е настъпило пътно произшествие. Лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от водач на 28 години, е ударил, навлизащия на път  ІІІ-662, мотопед “Симсон”. От произшествието е пострадал водачът на мотопеда, мъж на 68-годишен, който е с фрактура на таза. Возещото се на мотопеда момче на 8 години е получило леки наранявания. Водачът на автомобила е напуснал мястото на инцидента и се е укрил. Той е установен от полицейските служители и задържан. Проверката за употреба на алкохол е показала 0,6 промила на водача на мотопеда. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
 Пресцентър ОД на МВР Сливен
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!