Обратно към категорията

Кражби, палежи и друсани шофьори в бюлетина на ОДМВР - Сливен

   

Кражби, палежи и друсани шофьори в бюлетина на ОДМВР - СливенДвама водачи, употребили наркотични вещества са установени от полицейски служители на 13 юни на територията на РУ-Сливен. В 13,30 часа на АМ “Тракия” е извършена проверка на лек автомобил “БМВ”, управляван от 31-годишен водач от град Хасково. При проверката за употреба на наркотични вещества той е показал положителна проба за марихуана и амфетамин.
В 03,05 часа тази сутрин на изхода на село Бяла е спрян лек автомобил “Сеат”, управляван от 32-годишния Д.М. от село Новачево. При проверката за употреба на наркотични вещества той е показал положителна проба за метамфетамин.
Срещу водачите са образувани досъдебни производства.           

Криминалисти работят по две домови кражби и противозаконно отнемане на МПС в град Сливен. За времето от 09,30 до 13,00 часа на 13 юни неизвестен извършител е проникнал в апартамент в квартал “Сини камъни” и е извършил кражба на сумата от 800 евро, златни накити и други вещи. Стойността на щетата е в процес на установяване. Три броя преносими компютри, три мобилен телефона и парична сума в размер на 500 лева са били откраднати от частен дом на ул. “Джеймс Баучер”. Извършен е оглед предприети са процесуално-следствени действия. На 13 юни е постъпил сигнал за кражба на лек автомобил “Хюндай Купе”, собственост на 55-годишен мъж от град Сливен. Автомобилът е сив металик, бил е откраднат от обособен паркинг на ул. “Криволак”.
По случаите в РУ-Сливен са образувани досъдебни производства. 

Криминалисти са задържали 16-годишен за причиняване на щети по три автомобила в град Нова Загора. В 12,40 часа вчера е получен сигнал от гражданин, че на ул. “Николай Койчев” са счупени стъклата на три автомобила. От проведените издирвателни действия е задържан криминално проявен 16-годишен  от село Съдиево. Срещу него е образувано досъдебно производство.
         
        
На 13 юни, около 17,15 часа, на ул.”Патриарх Евтимий”, е възникнал пожар в микробус “Форд Транзит”, собственост на 57-годишен мъж от град Нова Загора. Произшествието е ликвидирано в 17,45 часа от дежурна смяна на РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма. Пожарът е унищожел микробуса. Причината е техническа неизправност.
          
На 13 юни, в 23,15 часа, е получено съобщение от дежурен при РСПБЗН - Нова Загора за възникнал пожар в лек автомобил “Ауди А3”, паркиран на ул. “Проф. Минко Балкански” в град Нова Загора, собственост на 64-годишен мъж. Причинени са щети по купето на автомобила. Причината за пожара е в процес на установяване.


14.06.2017г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                      ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!