Обратно към категорията

НАШЕ МОМЧЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ

   

НАШЕ МОМЧЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛАндон Иванов от Стралджа  е щастливият участник в Шестото издание на Международния фестивал за детско и младежко медийно изкуство "Арлекин", който се провежда във Варна под мотото "Светът в моите очи".
В дните от   15-и до 18 юни организаторите -  Сдружение "Арлекин" в партньорство с Община Варна, са подготвили множество разнообразни прояви , които са   част от програмата на инициативата "Варна - Европейска младежка столица 2017".  Фестивалът тръгва с улично шествие, тип уличен театър, което ще завърши тази вечер с концерт на сцена "Раковина" в Морската градина. Инициативите ще продължат и в следващите дни до 18-ти юни.
Най-интересното за представителя на Община Стралджа Андон Иванов е презентацията на подготвения от него късометражен филм,  последица от участието му в Международния конкурс „Вдъхновители“, организиран от БНТ с подкрепата на МОН. Между 100 участници неговото есе беше едно от  наградените  с право да подготви филм. Сега във Варна  Дончо  и неговият екип ще представят филма, който ще бъде сравняван с филмите  на други  талантливи млади хора от България, Индия, Франция, Португалия, Израел, Сърбия, Грузия, Белгия, Хърватска, Канада. Успех, Дончо!

Надя Жечева









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!