Обратно към категорията

Полицейски операции “Наркотици” и “Акцизи” на територията на ОДМВР-Сливен

   

Полицейски операции “Наркотици” и “Акцизи” на територията на ОДМВР-Сливен40 растения канабис, суха листна маса и метамфетамин са иззети в хода на продължаващата  полицейска операция по линия “Наркотици” и “Акцизи” на територията на ОДМВР-Сливен. В резултата на целенасочените действия на полицейските служители по противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества и незаконната търговия с тютюневи изделия се извършват проверки на лица, превозни средства, търговски обекти и частни имоти. Образувани са едно досъдебно и две бързи производства.
След разкриването на лабораторията за производство на синтетичен  наркотик от  14 юни, при извършване на процесуално-следствени действия на адреси в село Блатец и град Сливен, стопанисвани от криминално проявения К.М.(37г.), са открити 41 засадени растения канабис и 32, подготвени за продажба, топчета станиол, съдържащи суха листна маса. К.М. е от град Сливен, задържан е за 24 часа. По същото време е извършена проверка на  лек автомобил “Шевролет” от служители на РУ-Котел на път ІІ-48. Автомобилът е управляван от 21-годишния П.П. от село Тича, като пътуващата с него 22-годишна И.Х. от град Сливен предава доброволно пакет, съдържащ зелена листна маса, която на полевия тест е реагирала на канабис.
На 16 юни в село Самуилово е задържан 27-годишният С.П.. В него са намерени и иззети метамфетамин и канабис.
Операциите по установяване и задържани на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотични вещества и незаконна търговия с тютюневи изделия на територията на ОДМВР-Сливен продължават.
 


16.06.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!