Обратно към категорията

Хладен въздух нахлува точно за уикенда...

   

Хладен въздух нахлува точно за уикенда...Хладен въздух ще нахлуе от утре от северозапад, температурите ще се понижат, а през уикенда се очакват гръмотевични бури и локални градушки.

Утре от северозапад ще нахлуе по-хладен въздух. На много места ще превали и прегърми. Възможни са локални градушки. Температурите ще се понижат и ще бъдат от около 19 до 25 градуса.

През уикенда времето няма да бъде подходящо за планински туризъм. Ще бъде често облачно, ветровито, с гръмотевични бури и локални градушки. По-хладно, с превалявания и гръмотевични бури ще остане времето и в понеделник. Температурите ще бъдат от 18 до 23 градуса.

Във вторник от северозапад атмосферата ще започне да се стабилизира. Над западните райони вероятността от превалявания намалява, но над централните и особено източните райони ще има интензивни валежи с гръмотевици. Температурите ще са от 18 градуса на изток до 25 градуса в северозападните райони.

В сряда атмосферата ще се стабилизира. Превалявания ще има на малко места, а температурите ще се повишат и ще бъдат от 26 до 32 градуса.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!