Обратно към категорията

Вижте къде играят децата на Ямбол. Децата на един европейски град в 21 век!

   

Вижте къде играят децата на Ямбол. Децата на един европейски град в 21 век!

 

 

Тема с продължение: Занемарените обществени зелени площи в Ямбол.

Писано и говорено е многократно по темата с плачевното състояние на зелените площи в жилищните квартали на Ямбол. Въпреки това публикуваме поредните два сигнала от наши слушатели. Не само защото е важно, но и защото, оказва се, медиите остават последната надежда и трибуна гражданите в Ямбол да изразят позицията си и да споделят за проблем, с надеждата за разрешаването му!
Вижте част от сигналите подадени на ЛС в Facebook старницата на радиото.

Таня Иванова Кирязова:
Здравейте, публикувам снимки от детската площадка зад бл.12 на к-с Златен рог, в която ежедневно играят децата от съседните блокове. Площадка в един европейски град, в един областен град, в 21 век на милата ни Татковина ....Докога ? Докога ще търпим това унижение от г-н Г.Славов! Ще предам материала на национална медия започвам първо от Вас !

Таня Светослав Миланови: Здравейте! Молим за малко съдействие. В ж.к Диана тревните площи са просто огромни, децата нямат къде да играят от огромна трева. Благодарим Ви. Хубав ден.

Факт е, че Радио 999 ежегодно напомня и апелира към общинското ръководство да се съобразява с нуждата от по-стриктен график за косене на тревните площи.

Факт е също, че тази година състоянието им е плачевно! В средата не месец Юни едни от най-големите квартали тънат в треви и храсталаци!

Факт е че, жителите на града няма към кого да се обърнат! Кметът Славов няма приемен ден, а с подаване на сигнали и писане на жалби, хората отдавна са се убедили - резултати никакви!

И така остава надеждата, че ако повече хора говорят за това, ако на повече хора им пука в какъв град живеем и ако повече хора решат да си кажат „Стига“…следващия път в проблемите им ще се вслушат и тези, от които реално зависи разрешаването им.
 
Още по темата четете тук :
http://radio999bg.com/?id=27653






Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!