Обратно към категорията

Жена пострада при катастрофа

   

Жена пострада при катастрофа

На 17 юни, в 15,26 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на път ІІ-48 на разклона за село Катунище. Лек автомобил “Сеат”, управляван от мъж на 53 години от град Айтос, в зоната на десен завой, застига и удря лек автомобил “Опел”, управляван от водач на 37 години от град Сливен. От произшествието е пострадала, возещата се лекия автомобил “Опел”, жена на 51 години. Тя е откарана в ЦСМП-Котел без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство. 

Още новини от полицията в Сливен

Двама водачи с алкохол и двама, употребили наркотични вещества, са установени от полицейски служители за периода 17-19 юни. 33-годишният М.М. е спрян за проверка на ул. “М.Греков” в град Сливен. Той е от град Сливен, управлявал е лек автомобил “Пежо” с концентрация на алкохол 2,19 промила. Днес в село Панаретовци е извършена проверка на лек автомобил “Тойота”, управляван от 30-годишната М.И. от същото  село. Пробата за употреба на алкохол е показала 1,40 промила.  На 17 юни, на бул. “Цар Симеон” в град Сливен е извършена проверка на лек автомобил “Опел”, управляван от 23-годишния М.М.. При извършена проверка с техническо средство "Дрегер Драг Тест 5000" уредът е отчел употреба на наркотични вещества  - метамфетамин. 18-годишният Ш.Ф. от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил “Фолксваген” след употреба на наркотични вещества - канабис и метамфетамин. Той е спрян за проверка на ул. “Дибич Забалкански” в град Сливен. 
Срещу водачите са образувани бързи и незабавни производства. 
 
На 18 юни е получен сигнал за приет в спешно отделение на МБАЛ-Сливен 47-годишен мъж в неадекватно състояние. При извършване на манипулация в дрехите на мъжа са намерени три плика, съдържащи жълтеникаво кристалообразно вещество, което на полевия тест е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
На 18 юни, около 23,30 часа, при осъществяване на патрулна дейност служители на група “Охрана на обществения ред” при РУ-Сливен са извършили проверка на криминално проявения Г.К.(24г.). В него са намерени и иззети около 2 грама наркотично вещество. По случая в РУ-Сливен е образувано досъдебно производство.
 
На 17 юни е получен сигнал от жена на 54 години за извършена кражба от дома й в град Сливен. Пред органите на реда жената е обяснила, че от апартамента, в който живее, е била открадната дамската й чанта с лични документи и парични средства в различна валута в размер на 470 лева. Според заявителката кражбата е извършена през нощта на 16 срещу 17 юни докато е била в дома си. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Нова Загора: Служители на РУ-Нова Загора са задържали 29-годишния Я.Й. за кражба на вещи от необитаем имот в град Нова Загора. Кражбата е извършена около 22,00 часа на 16 юни. Срещу Я.Й. е образувано досъдебно производство. 
 
На 17 юни в РУ-Нова Загора 59-годишен мъж е подал заявление за кражба от негов имот в село Съдиево. За времето от 15 до 17 юни неизвестен извършител е проникнал в незаключено избено помещение и е извършил кражба на ел.инструменти. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Пожар:
На 17 юни, около 02,10 часа, е възникнал пожар в къща в новозагорското село Съдиево.  Съобщението е получено в РСПБЗН-Нова Загора в 02,18 часа, произшествието е ликвидирано в 
05,20 часа. Пострадали няма. Унищожени са 160 кв.м. покривна конструкция, черна и бяла техника. Спасени са две съседни сгради. Причината за пожара е късо съединение. 
                      
Пресентър ОД на МВР Сливен
Първолета Мандинска 

 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!