Обратно към категорията

КАН УЧТЕХСПОРТ представи обновения си машинен парк по проект по ОП"Повишаване на конкурентноспособността"

   

КАН УЧТЕХСПОРТ представи обновения си машинен парк по проект по ОП+ фоторепортаж и аудио

"КАН УЧТЕХСПОРТ" представи обновения си машинен парк по проект BG16RFOP002-2.001-0585-C01 - Повишаване на конкурентоспособността чрез подобряване на производствения капацитет на дружеството. На презентацията присъстваха много партньори, клиенти и приятели на една от най-популярните ямболски фирми. Генчо Каназирев, собственик на "КАН УЧТЕХСПОРТ", представи новото оборудване и подчерта, че инвестициите в машинния парк са на обща стойност: 
1 650 192 лв., от които  990 115,20 лв. са безвъзмездна финансова помощ - 841 597,92 лв. от ЕС и 148 517,28 лв. от държавния бюджет. Сумата от 660 076,80 лв. е собствено финансиране- инвестиция в бъдещите здрави и красиви мебели на "КАН УЧТЕХСПОРТ". 
"Производството ни се развива успешно, реализираме продукция не само на вътрешния, но и на международния пазар. Оборудваме не само училища, детски градини и социални заведения, но и много офиси - частни или на институции. Последната ни поръчка например беше пълно обзавеждане на сграда на "Гранична полиция". Доверието към мебели на "КАН УЧТЕХСПОРТ" е стабилно, благодарение на отличното качество на продукцията ни и професионалната подготовка на нашите кадри. Радваме се, че с тези нови машини процесът на производство ще бъде още по-динамичен и с подчертано високо качество!", заяви Генчо Каназирев пред гости и медии на презентацията.

За начало на проекта можем да определим 23.12.2015г., датата на която договорът е официално подписан, а за крайна дата- 23.06.2017г., когато всичко е на мястото си и работи безпроблемно.
Закупени са следните активи: Машина за изрязване края на тръба; Машина за пробиване на отвори в кръгли тръби и профили; Машина за кербоване на кръгла гайка в края на тръба; Тръбоогъваща  машина; Заваръчен робот; Нестинг обработващ център; Машина за електросъпротивително заваряване; Заваръчен апарат - 3 бр.; Софтуер за автоматично генериране на програми за обработка на детайли от imos CAD CAM.
Проектът е насочен към технологична модернизация на машинния парк на "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД с цел повишаване на производствения капацитет и възможност на дружеството да отговори на редица изисквания, както за да затвърди и разшири позициите си на националния, така и за да затвърди присъствието си на международния пазар.

§§§
Мебели КАН е една от търговските марки на „КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ” ООД и ЕТ „КАН 2001 – Генчо Каназирев“, създадена през 1991 година като първата частна компания в България за производство на мебели за училища и спортни стоки. Към момента фирмата произвежда и предлага на пазара над 8000 артикула за цялостно обзавеждане на детски градини, училища, офиси, хотели, домове, държавни институции, физкултурни салони и спортни зали.
     За последните 3 години фирмата е инвестирала близо 1 000 000 € в машини и 300 000 € в складови, битови и други помещения. В момента в “КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ” ООД работят над 100 души. Голяма част от продуктите са проектирани специално за нуждите на децата, за тяхната безопасност и удобство, като са съобразени със стандартите в Европа и България от специалисти в различните области.
В 26 годишната си история „КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ” ООД е обзавела хиляди училища, офиси, детски градини и институции в България и чужбина.
     Съвременните машини с цифрово програмно управление във всеки цех са гаранция за отлично качество на изработка и висока производителност и при най-разнородни поръчки. Конструкциите на продуктите се създават от опитни дизайнери и инженери с помощта на съвременен софтуер, с който се постига висока производителност и прецизност.
     За задоволяване нуждите на пазара, продукцията на  фирмата се предлага на клиентите в цялата страна с осигурен собствен транспорт. Ръководството на “КАН  УЧТЕХСПОРТ  БЪЛГАРИЯ” ООД поставя качеството на произвежданите продукти, опазването на околната среда и осигуряването на  безопасни и здравословни условия на труд сред основните си приоритети. Внедрени са три системи  на управление ISO 9001 „Система за управление на качеството“  ISO 14001 „Система  за управление  на околната  среда“ и OHSAS 18001 „Системи за управление на здравето и безопасността при работа”.
   
   
Мебели КАН – Доставяме Бъдещето до Вашето Училище, Дом, Офис…!









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!