Обратно към категорията

Благотворителна изложба в Дома за стари хора „Христо Ботев“, с. Болярско

   

Благотворителна изложба в Дома за стари хора „Христо Ботев“, с. БолярскоДнес, 15 август 2017 година, официално беше представена благотворителна изложба под надслов „Мъничко щастие“ в Дом за стари хора „Христо Ботев“, с. Болярско.
Организатори на изложбата са Община "Тунджа", Дом за стари хора "Христо Ботев", село Болярско и членовете на Ямболска фотографска общност.
На откриването присъстваха кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев, заместник-кметовете Станчо Ставрев, Ели Василева и Георги Чалъков, представители на общинска администрация, жители и гости на село Болярско.
Идеята на Ямболската фотографска общност е чрез тези фотографии да бъде съхранен спомена за тези хора в паметта на техните наследници за бъдещи времена.
Участниците във фотосесията ще получат като подарък своя снимка, която могат да подарят на своите синове и дъщери, внуци и правнуци.
Кметът Георги Георгиев поздрави представителите на фотографската общност за тази благородна инициатива и ги насърчи да я разширят във всички социални услуги на територията на общината.
В очите на възрастните хора имаше сълзи от радост, докато всеки от тях разпознаваше себе си в изложбата, разказвайки с вълнение историята на снимката.
Несъмнено тази благотворителна инициатива внесе радост и усмивки в делника на обитателите на Дома, стопляйки техните сърца.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!