Обратно към категорията

Трудна победа за Ямбол

   

Трудна победа за ЯмболФутболистите на Ямбол 1915 записаха втора поредна победа в първенството на трета югоизточна аматьорска футболна лига .Те победиха при домакинството си състава на гостуващия Борислав от Първомай с 3:2.

Двубоят започна равностойно, като ямболските футболисти бяха по-настойчиви. В 23-тата минута състезател от отбора на гостите получи червен картон. Ямболският тим постепенно засилваше натиска към вратата на гостите, за да нанесе съкрушителен удар в края на полувремето-в 41 та минута Сашо Андонов с отлично премерен удар откри резултата за 1:0.
Минута след това Юли Шекеров изригна- отличен прехвърлящ удар  за 2:0, а в 44-тата минута отново Шекеров оформи 3:0 на полувремето.

Очакванията бяха за още голове във вратата на съперника през второто полувреме, но те не се оправдаха, напротив-гостите  показаха характер  бориха се и съумяха да върнат два гола-съответно в 55 тата и в 63 тата минута, като особено красив бе гола на Георги Какалов от пряк свободен удар. Ямболският тим трудно противодействаше и  имаше шанса да успее  да удържи аванса си ,въпреки че гостите успяха да създадат още няколко опасности. Може би домакините решиха твърде рано, че двубоят е приключил,но се оказа, че не е така и от този развой на двубоя трябва да бъде направен извод .Все пак важна е победата срещу корав съперник -Ямбол 1915 продължава с пълен актив в първенството на В групата.

yambolsport.net










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 ннн 21.08.2017 06:49

този материал е от ямболспорт


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!