Обратно към категорията

В Сливен за денонощие изловиха двама водачи, употребили наркотици, един неправоспособен и един пиян

   

В Сливен за денонощие изловиха двама водачи, употребили наркотици, един неправоспособен и един пиянДвама водачи, употребили наркотици и един неправоспособен и водач с алкохол над 1,2 промила са установени от полицейски служители през изминалото денонощие в град Сливен. Вчера, около 08,25 часа, на булевард Стефан Стамболов  е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен“, управляван от 27-годишен мъж от град Сливен. При проверката с дрегер „Драг Чек“ той е показал положителна проба за употреба на метамфетамин.
Около 20,15 часа в село Сотиря е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“, при която се установява, че водачът, мъж на 23 години от град Сливен, е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за управление на МПС.
Днес, в 00,40 часа, на улица Индже войвода е извършена проверка на 20-годишен младеж, водач на лек автомобил „Мерцедес“. При проверката с дрегер „Драг Чек“ той е показал положителна проба за употреба на метамфетамин.
Тази сутрин в 02,00 часа на улица Изгрев е установен 44-годеишен водач на лек автомобил „Ауди А4“, който управлява с концентрация на алкохол 1,79 промила.
Срещу водачите в РУ-Сливен са образувани бързи производства.

        
08.09.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!